Hamzaoğlu'ndan Podolski açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transfer gündemlerinde yer alan Podolski'yle ilgili konuştu.

Hamzaoğlu'ndan Podolski açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transfer gündemlerinde yer alan Alman golcü Podolski'yi kadrolarında görmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın sezonun ilk çalışmasını yaptığı antrenman öncesinde Hamza Hamzaoğlu, yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

PODOLSKİ TRANSFERİ

Antalya'da tatil yapan Alman futbolcu Podolski'nin Sarı-kırmızılı takıma transferinin sorulması üzerine Hamzaoğlu, "Bir aksilik olmazsa tabi ki kadromuzda görmeyi isteriz. Bunun dışında görüştüğümüz arkadaşlar var. Kulüp açıklamayı yapacaktır. Transfer konusu sabırsız bir şekilde bekleniyor. Doğru oyuncuları doğru şekilde kadroya katabilmek için uğraşıyoruz." dedi.

ARDA TURAN'IN KİRALIK OLARAK GELECEĞİ İDDİALARI

İspanyol medyasında yer alan 'Arda Turan, Barcelona'ya tranfser olacak. Ardından kiralık olarak Galatasaray'a gelecek' şeklindeki haberlerin sorulması üzerine Galatasaray'ın teknik direktörü, şu cevabı verdi: "Arda bizim bünyemizden yetişmiş bir oyuncu. Ona her zaman kapımız açık. Öyle bir teklif gelirse oturup değerlendiririz. Arda ve kulübün böyle bir teklifi olursa duruma bakarız. Henüz bir teklif gelmedi."

MELO AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Melo'nun kendilerine ayrılmak istediğini söylediğini ifade eden Hamza Hamzaoğlu, "Kendisi ayın 10'unda kampa katılacak. Melo ayrılmak istediğini bize söyledi. Kendisine teklifler olduğunu belirtiliyor. Değerlendireceğiz ama kulübün menfaatlerini düşüneceğiz. Kendisi ile bir yıllık daha sözleşmemiz var. Biz kendisini kampa çağırdık. Dönmem derse kendisinin bileceği iş. Eğer Melo ayrılırsa o bölgeye ya kendi içimizden bir kaydırma ya da daha önce düşündüğümüz oyunculardan birisini takviye yapacağız." diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, Bruma'ya teklifler olduğunu eğer Bruma'da isterse ve kulübün menfatlerine uyarsa bu transfere onay verebileceklerini ifade etti.

Hamzaoğlu, kaleci arayışlarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

GALATASARAY SEZONU AÇTI

Galatasaray, Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna yönelik ilk çalışmasını yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Hamza Hamzaoğlu, yönetiminde yapılan ilk çalışmaya milli takımlarda bulundukları için izinli olan oyuncular ile yabancı futbolcular ve özel izinli olan Oğulcan katılmadı. Öte yandan geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Dany ve Sercan Yıldırım da idmanda yer aldı.

Sarı-kırmızılı takım, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaoğlu'ndan Podolski açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER