Galatasaray, Başakşehir'i golcüleriyle geçti

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmada Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Aslan , sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Galatasaray, Başakşehir'i golcüleriyle geçti

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray ilk yarısı golsüz biten maçta sahadan 2-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Tokat'ın düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 77. dakikada Podolski ve 84. dakikada da Umut Bulut kaydetti.
Bu sonuçla Galatasaray puanını 14'e çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Medipol Başakşehir ise 7. hata sonunda 9 puanda kaldı.

Maçtan Önemli Dakikalar


83'GOL !!!!! Galatasaray Umut Bulut ile 2. golü buldu.Sneijder sol çaprazda topu aldı, hızla ceza sahası içine girdi, arka direğe yerden pasını verdi, Umut gelişine vurdu ve top üst direğe çarparak ağlarla buluştu. 76' GOL !!!!! Galatasaray Podolski'nin attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. 73' Galatasaray atağında Bilal ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top auta çıktı. 72' Medipol Başakşehir'de Emre hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü. 62' Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 18 numarayla Sinan Giren oyuncu 9 numarayla Umut 61' Medipol Başakşehir atağında Enver Cenk ceza sahası içinde kaleye şut denedi ama top kaleci Muslera'da kaldı. 59' Medipol Başakşehir atağında Visca sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
49' Galatasaray'da Sneijder rakibi Emre'ye yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
48' Galatasaray'da Bilal rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü. 44' Medipol Başakşehir gole çok yaklaştı. Emre ceza sahası içi sol çaprazdan altıpas önüne pasını verdi, Mehmet Batdal altıpas önünde gelişine vurdu ve kaleci Muslera topu saha içine çeldi.
34' Galatasaray atağında Yasin saş kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.
32 Topla Oynama Oranı; Medipol Başakşehir: % 41 - Galatasaray: % 59 30' Medipol Başakşehir atağında Emre ceza sahası içine uzun oynadı, sağ çaprazda Visca topu aldı kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı. 28' Medipol Başakşehir atağında Cenk Şahin topla ceza sahası içine girdi yerde kaldı ama hakem Serkan Tokat devam kararı verdi. 26' Galatasaray atağında Sneijder ceza sahası içine pasını verdi, Sinan Gümüş bekletmeden topukla topu Podolski'ye gönderdi, Podolskii gelişine vurdu top ağlara gitti ama hakem ofsayt kararı vererek golü geçersiz saydı. 6' Galatasaray atağında Sneijder topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.
4'Galatasaray atağında Bilal sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
GALATASARAY: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Carole, Bilal, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Sinan Gümüş


MEDIPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Yalçın, Bekir, Ferhat, Mahmut, Badji, Cenk Ahmet, Emre, Visca, Enver Cenk, Mehmet
<< Önceki Haber Galatasaray, Başakşehir'i golcüleriyle geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER