Galatasaray Arena'da galibiyeti hatırladı

Süper Lig 2015-2016 sezonu 6. hafta karşılaşmasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında Galatasaray ve Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip geriye düştüğü maçı çevirmesini bilerek bu sezon ilk defa evinde galibiyet aldı.

Galatasaray Arena'da galibiyeti hatırladı

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 6. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray bu sezon sahasında ilk kez galip geldi. 
55. dakikada ceza sahası dışından Sneijder’in sert şutunu kaleci tek elle kornere gönderdi. 

56. dakikada Galatasaray, Umut Bulut’un golü ile 2-1 öne geçti. Hakan Balta'nın savunmanın arkasına attığı pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Umut Bulut, sağ ayağıyla yerden yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-1. 
76. dakikada Mustafa Durak’ın ceza sahası içindeki vuruşunda kaleci Muslera sert gelen topu kontrol etmeyi başardı. 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ 83' Galatasaray'da Umut rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü. 82' Galatasaray atağında Sneijder ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı. 78' Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Podolski Giren oyuncu 19 numarayla Sinan Gümiş 76' Gaziantepspor atağında Mustafa Durak ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı. 75'Gaziantepspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 22 numarayla Abuda Giren oyuncu 14 numarayla Putsila 72' Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Yasin Giren oyuncu 6 numarayla Jem Paul Karacan 56' GOL !!!!! Galatasaray Umut'un attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Umut topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.
48'Galatasaray atağında Hakan Balta ön direkte topu arkaya aşırttı, Podolski kale önünde kafayı vurdu ve topu kale yerine auta gönderdi.
20' Gaziantepspor atağında Vranjes ceza sahası içine gelen topa kafayı vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı. 18' Galatasaray'da Semih Kaya rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü. 11'GOL !!!!! Galatasaray Podolski'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor. 10'Muhammet Demir kariyeri boyunca Türk Telekom Arena'da 3 gol attı. (toplam 5 maç) 9'GOL !!!!! Gaziantepspor Muhammet Demir'in attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
4' Gaziantepspor atağında Larsson sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı
2' Galatasaray atağında Umut sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Denayer, Semih Kaya, Hakan Balta, Carole orta sahada; Sneijder, Bilal, Rodriguez forvette ise Yasin, Umut, ve Podolski 11'i ile sahaya çıktı

Gaziantepspor karşılaşmaya kalede Karcemarskas, defansta; Barış, Vranjes, Elyasa, Mehmet Sedef orta sahada; Abuda, Chibuike, Erdem Şen forvette ise Orkan, Muhammet Demir ve Larsson 11'i ile başladı

<< Önceki Haber Galatasaray Arena'da galibiyeti hatırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER