Hap gibi: Enişte’n duygularla 15 Temmuz ve silahlı AKP’liler
⏱ Okuma Süresi 4 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 18 2021
Paylaş
X Post
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in tweetleriyle gündeme gelen AKP tabanının silahlanması üzerine dikkat çekici bir video hazırlandı. Wo isimli Yotube kanalının yayınladığı 5 dakikalık videoda 15 Temmuz öncesi-sonrası silahların nasıl dağıtıldığı anlatılıyor.
Wo isimli YouTube kanalından yayınlanan ‘Enişte’n Duygularla 15 Temmuz ve Silahlı AKP’liler’ videosu AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Eniştem beni aradı” sözleriyle başlıyor.
AKP’lilerin silahlandırıldığına ilişkin görüntüler ve açıklamalarla devam eden video, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Hoşuma gitmeyen proje 15 Temmuz” açıklaması ve kahkahalarıyla bitiyor.
SEVDA NOYAN VE MARANKİ’NİN AÇIKLAMALARI
Belgeselde silahlanan AKP yandaşlarının açıklamaları da yer alıyor. Sevda Noyan’ın “Benim listem hazır açıkçası. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda. 15 Temmuz kursağımızda kaldı yapamadık istediklerimizi” dediği aktarılıyor. Ahmet Maranki’nin “Olmadı zaten o zaman artık Belgrad ormanlarının ağaçların dibine gömdük. Çıkaracağız sokağa artık. Bismillahirrahmanirrahim diyeceğiz” sözleri videoda dikkat çekiyor.
ABDÜLLAHİT ŞENER: ERDOĞAN’IN GÖRÜŞÜ 15 TEMMUZ RESMİ GÖRÜŞÜ
AKP’nin kurucularından ve eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in görüşleri de videoda yer alıyor: “Türkiye’de 15 Temmuz ile ilgili resmi görüş vardır. Bu görüş Tayyip Erdoğan’ın resmi görüşüdür. Ve sürekli olarak 2 yıldır siyasetçiler televizyonlarda bu konuyu tartışanlar yeniden yeniden üretmektedirler. Neyi bu resmi görüşü. Neden? Çünkü bunun dışında bir şey söylemek Türkiye’de yasaktır.”
Videoda AKP’nin silahlanma süreciyle ilgili şu tespitler dikkat çekiyor:
15 Temmuz gecesi hayatını kaybedenler için otopsi taleplerinin pek çoğu reddedildi.
Suçlanan askerler mermi çekirdeklerine balistik inceleme istedi. Onlar da reddedildi.
Madem askerler suçlu bu konuda eminsiniz. Bu konuda balistik inceleme talebi neden reddedildi?
Mustafa Avcı, Yakup Başıbüyük ve Ömer Takdemir gibi maktüllere otopsi yapıldı. Çıkan mermiler TSK envanterinde olmayan silahlarındı.
Kim bilir o mermilerin çoğu o gece ya da daha öncesinde dağıtılan sivil silahlardandı.
Bu konu TBMM’de araştırılması için 3 soru, 2 araştırma önergesi verildi. AKP ve MHP oylarıyla bu talepler reddedildi.
AKP’liler silahları Intstagram’a koyuyorlar.
Ortadaki her şey bir kesimin devlet eliyle silahlandırıldığını gösterirken bir açıklama yapılmıyor.
Sedat Peker’in ifşaları ve 15 Temmuz gazisi Ahmet Onay’ın açıklamalarıyla AKP’nin tabanını ağır şekilde silahlandırdığı görülüyor.
2017’de çıkarılan KHK ile silahlandırılan kişiler koruma altın alındı. Bu kişilere yargılama yolu kapatıldı.
24 Haziran 2018’de seçim sonuçları kesinleşmeden çelik yelekli kaleşnikoflu AKP’liler kutlama yaptı. Bu çelik yelekli kaleşnikoflu kişiler seçim istedikleri gibi çıkmasaydı nasıl bir tepki verecekti?
Cami önünde lokum dağıtır gibi Emniyet’in önünde silah dağıtırsanız olacağı bu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şanlıurfa Osmanbey Kampüsü'nde KPSS Skandalı: ÖSYM 22 Salonda Usulsüzlük Saptadı2.Borsa İstanbul'da Satış Dalgası: KAP’a Devre Kesici Bildirimi Yapıldı3.Sınırı Aşan Doğa Afeti: Nepal ve Çin’de En Az 6 Bin 669 Kişi Aranıyor4.İran Bağlantısı Suçlaması Sonrası BDDK Devrede: Golden Global Bank’ın Payları TMSF’ye Gönderildi5.Fenerbahçe’de Flaş Karar: Aziz Yıldırım Sezon Sonu Başkanlığı Bırakacağını Açıkladı
6.Gazze’de Ateşkes Tehlikede: 2 Milyon Filistinli İçin Zorunlu Göç Sinyali7.FED 2023'ten Beri İlk Kez Faiz Artırdı! İkinci Faiz Artışı İşaret Edildi8.Ekonominin Haberini MÜSİAD'dan Al! Başkan Faiz İndirim Oranı ve Takvimi Açıkladı!9.Fatih Karahan Küresel Riskleri Değerlendirdi: Dolar, Altın ve Döviz Kuru Açıklaması10.Motorin Ankara'da 101,50 liraya çıktı: Fiyatlar boş viteste, ücretlerde el freni çekilmiş gibi

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Şanlıurfa Osmanbey Kampüsü'nde KPSS Skandalı: ÖSYM...

Borsa İstanbul'da Satış Dalgası: KAP’a Devre Kesic...

Sınırı Aşan Doğa Afeti: Nepal ve Çin’de En Az 6 Bi...

İran Bağlantısı Suçlaması Sonrası BDDK Devrede: Go...

Fenerbahçe’de Flaş Karar: Aziz Yıldırım Sezon Sonu...







