Hapiste kalp spazmı geçirdi

Cafer Tekin İpek cezaevi koğuşunda kalp rahatsızlığı geçirdi, gece yarısı anjiyo oldu, iki cezaevi görevlisi başında nöbet tuttu.

Hapiste kalp spazmı geçirdi

Hukuksuz biçimde şirketlerine kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in kardeşi Cafer Tekin İpek geçen salı günü kaldığı cezaevi koğuşunda kalp rahatsızlığı geçirdi. İpek, daha sonra cezaevi ambulansı ile Ankara Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde işadamının kalp spazmı geçirdiği belirlendi. Bunun üzerine gece yarısı İpek, anjiyo oldu. Ardından da yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. İki cezaevi görevlisi de gün boyu başında nöbet tuttu. Bir gece hastanede kalan Tekin İpek, dün taburcu edildikten sonra yeniden Sincan Cezaevine götürüldü.

Melek İpek oğluyla görüştü

Aileye yakın kişilerden alınan bilgilere göre; Tekin’in rahatsızlanmasının ardından cezaevi yönetimi, işadamının avukatı ile irtibata geçti. Şirket avukatları da Tekin İpek’in annesi Melek İpek’e bilgi verdi. Oğlunun sağlık taraması için Numune Hastanesi’ne götürüldüğü bilgisini paylaştı. Bunun üzerine Melek İpek, hastaneye gelerek bir süre oğluyla görüştü. Yanında kalmasına izin verildi.

Akın İpek, sosyal medyadan duyurdu

İşadamı Akın İpek konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kardeşimi yoğun bakıma almışlardı, anneme duyurmamışlar önce. Nasılsa sonradan öğrenmiş, koşmuş hastaneye. Asansörde göz yummuşlar, orada görmüş biraz. Doyamamış, yine de kucaklamış uzun uzun.” ifadelerini kullanmıştı.

'ABİNİ BULAMADIK SENİ ALDIK'

İpek Ailesi'ne ait 22 şirkete hukuksuz bir şekilde kayyım atanmış, İpek Medya Grubu kayyım eliyle batırılarak kapatılmıştı. İpek ailesi, oturduğu kendi evine bile kira ödemek zorunda bırakılmıştı. Ailenin yaptığı itirazlar nedeniyle başlatılan yasal süreçler devam ederken, “Ağabeyi Akın İpek bulunamadığı” için kardeş Cafer Tekin İpek, tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne konulmuştu.

Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek'in adli kontrol altında olmasına rağmen tutuklanmasıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunmuştu. Akın İpek, bütün sorulara yanıt veren ve suç unsuru bulunamayan kardeşinin savcıya “Beni neden tutukluyorsunuz” diye sorduğunu ve “Abini bulamadık” cevabını aldığını açıklamıştı.

O KAYYIMLAR SALTANATLARINA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, diğer kayyımların talebi ile görevden alınan ve görevine dönmek bir üst mahkemeye itiraz eden Kayyım Hikmet Keleş'in kayyımlıktan alınma kararını bozdurduğunu açıkladı.  Akın İpek, konuya ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Kaybettiği oyuncağını tekrar bulan çocuk sevinci ile uçarak Tekin'in oteline gitmiş. Eş dost, akrabalarını işe yerleştirdiği otel. Kayıtlı müşteri de almıyorlar artık. Güvenlik kameraları da kapalı. Saltanatına kaldığı yerden başlamış. Hem tatil hem de aile boyu kazanç. Dilerim Allah'tan eğer İpek Ailesi'nin savcının bahsettiği gibi bir suçu yoksa yaşatanlar bu aileye yaşattıklarını ömür boyu yaşasınlar. Allah, tez zamanda tüm masumlara bir bayram yaşatsın. Tekin İpek'in Oteline çöken kayyımlar Hikmet Keleş ve Hamza Yanık, resmen Türkiye Cumhuriyeti mahkemesinin verdiği kararı dinlemedi ve görevini hiç bırakmadı. Hayretle takip ettik. Gerçekten savcılık kendini ilgilendirmeyen bir konuda mahkemenin kararına itiraz etti. Karar bozuldu. Adamlar saltana geri döndü. Bu nedir? Bunlar mahkeme kararını dinlemeyecek kadar kime güveniyorlar? Bunların ortağı veya arkasındaki kimdir?”  

Özgür Düşünce - Yeni Hayat
<< Önceki Haber Hapiste kalp spazmı geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER