Hasan Cemal: Bu dünya despotlara kalmaz

Cumhuriyet Gazetesi yayın ekibinin ardındanT24 yazarı ve Bağımsız Gazetecilik Platformu P24 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cemal de Kanaltürk ve Bugün TV binasını ziyaret etti.

Hasan Cemal: Bu dünya despotlara kalmaz

Yönetimine hukuksuzca kayyum atanan Koza İpek Holding'in bünyesinde bulunan İpek Medya Grubu'na destek ziyaretleri sürüyor. Cumhuriyet Gazetesi yayın ekibinin ardındanT24 yazarı ve Bağımsız Gazetecilik Platformu P24 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cemal de Kanaltürk ve Bugün TV binasını ziyaret etti.

Yaşanan hukuksuzluğa tepki gösteren Hasan Cemal, şunları söyledi:


Hasan Cemal'den Bugün'e destek | Samanyolu Haber KARA GÜNLERİ SARAY'DAKİ SULTAN YAŞATIYOR

"Bir tek şey var. Gerçekten kara bir gün yaşıyoruz. Biz gazeteciler olarak, sadece gazeteciler olarak değil, bu kara gün demokrasi adına bir kara gün, özgürlükler adına bir kara gün. Hukuk üstünlüğü adına bir kara gün. Ve bu kara günleri Saray'daki Sultan yaşatıyor. Ama biz bu mücadeleye devam edeceğiz. Gazeteciler olarak özgürlüğü alacağız. Gazeteci arkadaşlarımla dayanışma için geldim.

ÖZGÜRLÜĞE DARBE

Şunu da görüyorum Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar buradaydı. Arkadaşlarıyla, yazı işleriyle geldi. Hangi görüşte olursak olalım, bizim ortak platformumuz bundan sonra demokrasi, özgürlükler, hukukun üstünlüğü olacak. Bütün gazeteciler, yayın grupları amasız özgürlüğe sahip çıkacak. İşaretlerini görüyorum ama yetersiz. Özgürlüğe darbedir, hukukun üstünlüğüne darbedir. Tekrar ediyorum özgürlüğe sahip çıkacağız, seçim sandığında da Saray'daki Sultan'a bir ders vereceğiz. Bu dünya despotlara kalmaz.

MİLLET SARAY'DAKİ SULTANA DERS VERDİ, BU TEKRAR OLACAK

Bu millet 7 Haziran'da çok iyi bir mesaj verdi ve 10 puan düşürdü, Saray'daki Sultan'ı. En azından bu tekrar olacaktır. Ben eminim, Tayyip Erdoğan kendi Saray düzenini kurmaya burada devam edecektir. Türkiye seçim sandığında demokrasi ve özgürlük sorununu çözecektir. Buna inanıyorum."
<< Önceki Haber Hasan Cemal: Bu dünya despotlara kalmaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER