Hastane bahçesinde doğum yapan 'Kocabaş'a sağlık çalışanları sahip çıktı


Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişindeki çiçekli alan içinde yavrulayan ve Kocabaş adı verilen köpek ve 6 yavrusuna Kırşehir sağlık çalışanları sahip çıktı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinin sorumlu personeli İlim Bayındır, hastane girişindeki bahçenin ön kısmında bulunan çiçekli alanda sesler duyması üzerine, çiçek dalları arasında yeni doğan yavrularını emziren köpek manzarasıyla karşılaştı.

İlim Bayındır, köpek ve yavruları soğuktan korumak için bulundukları yerden alarak kendi yaptığı bir kulübeye yerleştirdi. Olayın duyulmasının ardından, hastanede çalışan sağlık personeli ve vatandaşların meraklı sorularına maruz kalan İlim Bayındır yaşadıklarını basın mensuplarına şöyle anlattı; "Anne köpeği ve kendini siper ederek korumaya çalıştığı 6 tane yavrusunu gördüm. Önce çok şaşırdım, sonra onlar için neler yapabileceğimi düşündüm. Aklıma ilk önce belediye yetkilileri ile görüşmek geldi ama yeni doğan köpek yavruları çok üşüyordu. Ben de vakit kaybetmeden onlara küçük bir barınak yaptım. Daha sonra yemesi için biraz yiyecek bıraktım ve belediye yetkililerine haber verdim."

Çevrede bulunan sağlık personeli ve vatandaşların köpek yavrularını sevmek ve onlarla fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştığını ifade eden İlim Bayındır, "Kocabaş ismi verdiğimiz köpek ve 6 yavrusu hayvan barınağına götürülmek üzere Kırşehir Belediyesi ekipleri tarafından teslim alındı." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Hastane bahçesinde doğum yapan 'Kocabaş'a sağlık çalışanları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER