Hastanedeki hırsızlık anı saniye saniye görüntülendi


Bahçelievler'de özel bir hastanede arka arkaya cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı hırsızlığı yaşandı. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde tespit edilerek gasp, yağma ve hırsızlık suçlarından gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz 29 Aralık 2015'te Bahçelievler'de özel bir hastanede üst üste hırsızlık olayı yaşandı. Olayın haber verilmedi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Hastaneye gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri hırsızılıkla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini incelenmeye aldı. Görüntülerde hırsızlığı gerçekleştiren kişinin H.B. (28) isimli erkek şahısın olduğu tespit edilerek gözaltına alındı. Yapılan araştırmalarda şüpheli şahsın aynı hastanede farklı tarihlerde 2 adet cep telefonu ile 1 adet dizüstü bilgisayar çalarak işyerinde üç ayrı hırsızlığı karıştığı belirlendi. Ayrıca şahsın 'açıktan hırsızlık', 'gasp/yağma' ve 'evden hırsızlık' suçlarından emniyette kaydının bulunduğu tespit edildi.

Ayrıca şüpheli şahsın çaldığı eşyaları Şirinevler'de bulunan bir işyerine sattığını tespit eden polis, işyeri sahibi İ.Ç. (38) isimli erkek şahsı da 'çalıntı mal alıp-satma'dan gözaltına aldı.

Polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheli 2 şahıs, mahkemece serbest bırakıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Hastanedeki hırsızlık anı saniye saniye görüntülendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER