Hatay Büyükşehir Belediyesi, bölgeler arası hizmet köprüsü oluşturuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bölgeler arası hizmet köprüsü oluşturuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı 3. Bölge Şube Müdürlüğü tarafından, bölgede bulunan 6 ilçenin zabıta yetkilileri ile istişare toplantısı düzenlendi.

Vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunma anlayışı ile proje gerçekleştiren büyükşehir ekipleri, iş birliği yapma adına İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinin zabıta müdürleri ve amirleri ile bir araya gelerek ilçelerin sorunlarını ve taleplerini masaya yatırdı.

İskenderun HATSU hizmet binasında düzenlenen toplantıya, HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürü Sadettin Ufuk, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü M.Cevat Aydemir, Payas Belediyesi Zabıta Müdürü Şahin Doğan, Belen Belediyesi Zabıta Müdürü M.Alper Ekiz, Erzin Belediyesi Zabıta Müdürü Altan Vural ve bölgede görevli zabıta amirleri katıldı.

Bölgedeki sorunların direk çözüme kavuşması için iş birliği yapmanın önemine vurgu yapan HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, "Hatay'ın her anlamda düzenli ve huzurlu olması için projeler gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak için her zaman bir araya gelmeliyiz. Bölgeler arası köprüleri oluşturduğumuz takdirde hizmet kalitemiz artarak sorunlarımızda azalacaktır. Vatandaşlarımız için projelerin devamını getirerek olumlu sonuçlar almayı hedefliyoruz." dedi.

Toplantıya katılan diğer şube Müdürleri ise HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ve 3. Bölge Zabıta Şube Müdürlüğü'nün yapmış olduğu bu birlikteliğin önemini belirterek, düzenlenen toplantının iş birliği anlamında vatandaşlara önemli derecede yarar sağlayacağı için teşekkür ettiler.
CİHAN
<< Önceki Haber Hatay Büyükşehir Belediyesi, bölgeler arası hizmet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER