Hatay'ın ilk kulüp düzeyinde bayan hentbol takımı Erzin'de kuruldu


Hatay'ın ilk kulüp düzeyinde bayan hentbol takımı Erzin'de kuruldu. Erzin Gökdere Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurulan bayan hentbol takımı bölgesel ligde mücadele edecek. Erzin hentbol takımı,Hatay'da bölgesel lige katılacak tek takım olma özelliğini de taşıyor.

Geçtiğimiz ay kurulan Erzin Gökdere Gençlik ve Spor Kulübü, futbol takımının ardından bayan hentbol takımını da kurdu. Hatay'da kulüp düzeyinde kurulan ilk hentbol takımı olan Erzin temsilcisi, haziran ayında Antalya'da oynanacak bölgesel ligde mücadele edecek.

Amaçlarının gençlere sporu sevdirerek, onları olası kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirten kulüp başkanı Erkan Erdem, "Sağlıklı bir yaşam için spor oldukça önemli bir unsurdur. Kulüp olarak öncelikli hedefimiz topluma sağlıklı bireyler kazandırmak. İki futbol takımımız var. Takımlarımız, Hatay 2. Amatör Ligi ve U-13 Ligi'nde mücadele ediyor. Bölgede ilk olarak bayan hentbol takımını da yine biz kurduk. Amacımız ilçemizi spor merkezi haline getirmek. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Hazırlıklara başlayan bayan hentbol takımımız, Haziran ayında Hentbol Federasyonu'nun Antalya'da düzenleyeceği bölgesel liginde mücadele edecek. Hedefimiz bu maçlardan galip gelerek 2. Lig'e çıkmak." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Hatay'ın ilk kulüp düzeyinde bayan hentbol takımı Erzin'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER