Havaalanında şok Beşiktaş itirafı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 14 2015
Paylaş
X Post
Bursaspor'un geçtiğimiz günlerde transfer görüşmesi yapmak için Bursa'ya getirdiği Macar golcü şok itirafta bulundu.

Bursaspor'un geçtiğimiz günlerde transfer görüşmesi yapmak için Bursa'ya getirdiği Macar golcü Balazs Dzsudzsak, Türkiye'ye geldiğinde havaalanında taraftarların kendisine "Seni Beşiktaş'ta görmek istiyoruz" dediklerini söyledi.
Yeşil-beyazlı kulüp, Rusya’nın Dinamo Moskova takımında oynayan 29 yaşındaki Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak ile prensipte anlaşmış ve oyuncuyu Bursa’ya davet etmişti.
12 Ağustos Çarşamba günü sabah saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen yıldız oyuncu, helikopterle Bursa’ya geçti.
Özlüce Tesisleri’nde kulüp yetkilileri tarafından karşılanan deneyimli oyuncu, daha sonra kalacağı otele geçti. Yıldız oyuncu, yeşil-beyazlı takımın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı da izledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ÖTV İndirimi Sonrası Akaryakıta Zam: Motorin ve Benzin Fiyatları Yükseldi2.Trabzon'da Fenerbahçe Otobüsü Saldırısı Soruşturmasında Bir Kişi Tutuklandı3.DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan Demirtaş ve Yüksekdağ İçin Tahliye Beklentisi4.Rusya, Ukrayna'da Ateşkes İçin Uzun Vadeli Çözüm Şartı Koştu5.CHP'den Yeni Yol'a can suyu
6.Vize randevularında ‘bot’ soruşturması: 37 kişi tutuklandı7.‘Süleymancılar’a operasyon: Polis ile cemaat mensupları arasında arbede8.Etna Yanardağı Faaliyete Geçti: Sicilya'da Hava Trafiği Aksadı, Küller Libya ve Malta'ya Ulaştı9.DEM Parti Milletvekili Saki, Mabel Matiz'e Yönelik 'Müstehcenlik' Soruşturmasına Tepki Gösterdi10.Sansür Milletvekillerinin soru önergelerine kadar uzandı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







