Havayolu ile Bursa-Erzurum ve Bursa-Trabzon seferleri 10 Mart'ta başlıyor

Havayolu ile Bursa-Erzurum ve Bursa-Trabzon seferleri 10 Mart'ta başlıyor

BURSA (CİHAN)- Anadolu Jet, Bursa-Erzurum ve Bursa-Trabzon seferleri 10 Mart 2015'te başlayacak. Seferler haftada üç gün karşılıklı olarak yapılacak.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan 10 Mart'ta Erzurum ve Trabzon'a seferleri başlatacaklarını açıkladı. Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ise 1 ay boyunca Anadolu Jet'ten biletli yolcuları otobüsler ile ücretsiz taşıyacakları bildirdi.

Bursa'yı Erzurum ve Trabzon'a direkt uçuşlarla bir birine bağlayacak Anadolu Jet'e teşekkür eden Vali Karaloğlu, "Bursa turizm potansiyeli çok yüksek olan illerden bir tanesi. Turizmin her çeşidini yapmak bu kentte mümkün. Her çeşit turizmi bu şehirde yapmamız gerekir, potansiyelimiz var. Bu potansiyeli bugüne kadar tam olarak kullandığımız söylenemez. Bunu kullanabilmenin yollarından en önemlisi de Bursa'nın ulaşılabilirliğini, erişebilirliğini güçlendirmemiz lazım. Bunun en kestirme yolu da hava yolu. Anadolu Jet firması başlattığı bu seferler ile şehrimize yeni bir ivme kazandıracaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Jet'in Bursa - Erzurum uçuşları çarşamba, cuma ve pazar, Bursa - Trabzon uçuşları ise pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. Kent Meydanı / Yenişehir Havaalanı arasında çalışan 80 hatlı Burulaş Otobüsleri Anadolu Jet biletli yolcuyu 1 ay boyunca ücretsiz taşıyacak.

10 MART GÜNÜNE ÖZEL SEFER SAATLERİ

Bursa'dan Erzurum'a Saat: 15.15
Erzurum'dan Bursa'ya Saat: 11.25
Bursa'dan Trabzon'a Saat: 15.15
Trabzon'dan Bursa'ya Saat: 11.35

BURSA- TRABZON- ERZURUM SEFER SAATLERİ

Bursa'dan Erzurum'a Saat: 13.50 Çarşamba - Cuma - Pazar Erzurum'dan Bursa'ya Saat: 11.30 Çarşamba - Cuma - Pazar
Bursa'dan Trabzon'a Saat: 13.50 Pazartesi - Perşembe - Cumartesi
Trabzon'dan Bursa'ya Saat: 11.35 Pazartesi - Perşembe - Cumartesi
CİHAN
<< Önceki Haber Havayolu ile Bursa-Erzurum ve Bursa-Trabzon seferleri 10... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER