Havuz medyasının Reza Zarrab körlüğü

Reza Zarrab'ın kefalet başvurusuna itiraz eden savcı Bharara'nın itiraz dilekçesinde yer alan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ancak havuz medyası ve son dönemde havuza su taşıyan medya 3 maymunu oynuyor.

Reza Zarrab'ın cep telefonundan bu fotoğraflar çıktı

Reza Zarrab'ın Türkiye'de kapatılan 17 Aralık dosyası, ABD'de yeniden açılıyor! Savcı Preet Bharara, Zarrab'ın 50 milyon dolarlık kefalet başvurusuna itiraz için mahkemeye sunduğu dilekçede "50 milyon dolar Reza için para değil. Serbest kalırsa parayı bırakıp kaçar. Türkiye'de siyasilerin koruması altında" iddiasında bulundu.

Bunu söylerken de Reza Zarrab'ın Türkiye'deki siyasilerle girdiği 'rüşvet' ilişkilerine de yer verdi.

Zarrab dosyası, 16 Haziran'da görülecek duruşmada yeni sürprizlere gebe görünüyor. Ancak tüm dünyanın dikkatle izlediği dava, Türkiye'de havuz medyasında haber olarak görülmedi.

Havuz medyası dışında hükümete yakın birçok gazete ve televizyonun Reza Zarrab ile ilgili gelişmeleri görmemesi dikkat çekti.



AYDINLIK VE ORTADOĞU DA GÖRMEDİ

Reza Zarrab hakkındaki şok iddiaları birinci sayfasına taşımayan bir diğer gazete ise Doğu Perinçek ve Vatan Partisi'nin yayın organı olan Aydınlık gazetesi oldu. Zarrab haberini görmeyen bir diğer gazete de MHP'ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu gazetesi oldu.


Habertürk Gazetesi de Reza haberini görmeyen gruplar arasında yer aldı.

 KAYNAK: ABC GAZETESİ



<< Önceki Haber Havuz medyasının Reza Zarrab körlüğü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER