Havuz ters köşe oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Nisan 3 2016
İktidara yakınlığıyla bilinen Star gazetesinin dünkü manşeti sosyal medyada espri konusu oldu
Obama - Erdoğan görüşmesi sonrası Şer ittifakı ters köşe(Star), Kırmızı odada baş başa(Vatan) gibi manşetler atmıştı. Obama'nın açıklamaları sonrası ise manşetler 180 derece değişti. Star, "Obama yanlış yaptı", Vatan, "Gıyabımda konuşması beni üzdü", Güneş, "Erdoğan ağzının payını verdi", Takvim, "Cevabını alırdı", Yeni Şafak, "Bana niye söylemedi" manşetleriyle çıktı.
“Şer ittifakı ters köşe” manşet başlığı ile çıkan gazeteye kullanıcılar bir hafta önceki ‘”Stratejik düşmanlık” haberini hatırlattı.
Obama'nın eleştirel konuşmasıyla ters köşe olan gazeteler, sosyal medyada dalga konusu oldu.
Twitter’daki yorumlarda da son dönemde yalanlanan haberleriyle dikkat çeken iktidar yanlısı gazetelerin, özellikle kendi okuyucu kitlesiyle dalga geçtiği yorumları ise dikkatlerden kaçmadı.


Meydan
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!4.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'5.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı
6.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı7.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı8.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!9.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







