Havuz trollerinden pes dedirten çarpıtma! Hocaefendi 'AF' dedi Onlar suikast çıkardı

İktidarın yayın organı Star’ın yazarı Ersoy Dede’nin, akla ziyan bir şekilde çarpıttığı videoya, yine kendisi gibi operasyonel isimlerden destek geldi.

'Affa hazır olun'

Fethullah Gülen’in son sohbetinde Metin Külünk’e suikast emri verdiğini yazan ve montajladığı videoyu paylaşan Dede, söz konusu çarpıtma tweet’ine Metin Külünk’ü de etiketledi.

Dede’nin ifadelerini alıntılayan Külünk de takipçileriyle, “Çok teşekkür ediyorum Ersoy Kardeşim. Dikkat ve duyarlılığınız çok değerli” mesajını paylaştı. Dolaşıma sokulan ‘tamamlanmamış cümle’yi Ersoy Dede gibi iftira ve yalanlarıyla tanınan Fatih Tezcan, Ömer Turan gibi isimler ile AKP terolü hesaplar ardı ardına paylaştı.
 
Oysa ki Fethullah Gülen, son sohbetinde örnekler vererek Hizmet Hareketi gönüllülerine, ‘Size bu eziyet ve zulümleri yapanları affetmeye hazırlanın, kendinizi buna hazırlayın’ nasihatinde bulunuyor. ‘Size de bana da düşen başınıza balyozlar indirenleri, külünkle vuranları affetmektir. Buna hazırlanın. Büyüklük budur.’ diyen Gülen’in cümlesindeki af kısmı montajlandı. ‘Külünk’e subliminal suikast mesajı diye çarpıtıldı. Videodaki cümlenin tamamı dinlendiğinde, Gülen’in ‘külünk’ ifadesini, TDK’nın ‘Taşları, kayaları parçalamakta kullanılan sivri iki ucu sivri kazma’ anlamında kullandığı net olarak anlaşılıyor.

Çarpıtma videoyu yayan isimlere tepki gösteren herkul.org Editörü Osman Şimşek, videodaki ifadelerin bütününü yayımladı. Şimşek, ”Şeytanın aklına gelmez bunların çarpıtma, hud’a ve entrikaları. “Külünk” kelimesinin manasını cahilliklerinden bilmiyorlar diyeceğim ama siyak-sibaktan olsun anlardı kıt akılları. Hayır, şeytanlık bütün sermaye ve sanatları! İşte kesip parçalayıp yaydıkları videonun ilgili kısmı.” mesajını paylaştı.
<< Önceki Haber Havuz trollerinden pes dedirten çarpıtma! Hocaefendi 'AF'... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER