Havuz yazarı Altınok'tan, Kurtulmuş'a ve o isimlere sert salvolar

Havuz medyasının amiral gemisi Sabah'ta yazan Melih Altınok, bugünkü yazısında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u hedef alarak ağır eleştiriler yaptı.

Havuz yazarı Altınok'tan, Kurtulmuş'a ve o isimlere sert salvolar

Havuz yazarı Melih Altınok, TİM'de yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun kilit ismi İranlı Reza Zarrab'a verdiği ödül için "Bilseydim, Reza Zarrab'la aynı karede yer almazdım" diyen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a veryansın etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayırsever" dediği Reza Zarrab'ın Yargıda aklandığını savunan havuz yazarı Altınok, Numan Kurtulmuş'un daha önce 17 Aralık yolsuzluk soruşturması için "Erdoğan'ı hedef alan darbe girişimi" dediğini hatırlattı.

Altınok, Kurtulmuş'a, "Şinasi'nin o muhteşem dizelerini azıcık deforme ederek söylersek, zaman ana uymayınca "heman" uyarak zamana siyasetçiliğini kanıtladı. Ama belki de Numan Bey geçen sürede bir aydınlanma yaşamıştır. Kendisinin bu açıklamasından memnun olan, hatta başka eski bakanlara da "Numan Beyi örnek alın" tavsiyesinde bulunan kimi Ak Partililerden öğrendikleri vardır." sözleriyle seslenerek "Eğer öyleyse Zerrab ve diğerleri hakkındaki "yeni delilleri" vakit kaybetmeden savcılarla paylaşmalısınız Numan Bey" çağrısı yaptı.

Parti içinde Kurtulmuş'a akıl hocalığı yapan isimlerin olduğunu ima eden Altınok, Kurtulmuş'u eleştirdiği yazısının devamında ise,  Numan Kurtulmuş'a atıfla, AKP'de "Erdoğan'ı doğrudan satış işine" girenleri hedef aldı ve "Merak ediyoruz, 7 Haziran'ın ardından Ak Parti'nin o yüzde 41'ini de eritmeye çalışan "Erdoğan'ı ver kurtul" cephesine kimler katıldı? "Sermaye, müşteri nasılsa sende, dükkânı sana karşılıksız devredeni de sat alışverişi senden yapalım" vaatleri kimleri mest ediyor? Bakalım kimler girecek bu doğrudan satış işine ve dükkânın seçmen nezdinde hâlâ satan yegâne "markasını" heba edecekler" ifadelerini kullandı.

Altınok'un bu yazısından sonra akıllara, havuz yazarları, sadece "Bilseydim Reza Zarrab'la aynı karede yer almazdım" dedi diye Erdoğan'a yıllardır yol arkadaşlığı yapmış ve Başbakan Yardımcısı olmuş Numan Kurtulmuş'u yerden yere vuruyorlar? sorusunu getirdi.

<< Önceki Haber Havuz yazarı Altınok'tan, Kurtulmuş'a ve o isimlere sert... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER