Havuz yine çarpıttı!

Fethullah Gülen Hocaefendi münafıkların İslam'a kafirlerden daha fazla zarar verdiğini anlatmak için Haçlılar örneği verdi. Ancak Havuz Medyası yine çarpıttı. İşte 20 Ağustos'ta yayınlanan sohbetin Haçlılarla ilgili bölümünün tamamı!..

Havuz yine çarpıttı... İşte Hocaefendi'nin "Haçlı" açıklamasının tamamı!..

Fethullah Gülen Hocaefendi, 20 Ağustos'ta yayınlanan sohbetinde münafıkların kafirlerden daha fazla İslam dininde tahribata yol açtığını anlatırken "Haçlı'nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir." dedi. 

Hocaefendi sözlerini "Çünkü sizinle onlar arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar." ifadeleriyle sürdürdü.

"En tehlikeli şey, şeytanın kafiri kafir tapması değildir, münafıkı Müslüman göstermesidir. En tehlikeli şey odur. Haçlı'nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Çünkü sizinle onlar arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar. Fakat münafık meseleyi öyle bir karıştırır ki, Müslümanlıkla kafirlik bir harcın parçaları gibi, farklı kimyevi şeylerin bir araya gelmesi gibi, o güzellik, o beriki çirkinlik ile bir araya gelince kömür, elmas birbirine karışır. Siz anlayın artık meselenin ne olduğunu." diyen Gülen sohbetin devamında Müslümanların münafıklara karşı dikkatli olması gerektiğini anlattı.

Ancak hükümete yakın Havuz Medyası her zaman olduğu gibi Gülen'in o sözlerini yine çarpıttı.
<< Önceki Haber Havuz yine çarpıttı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER