Havuza konuştu: Planı beraber hazırladık, devrim gibi bir çalışma oldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Mart 4 2021
Paylaş
X Post
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, katkıda bulunduğu Yargı Reformu Strateji Planı ve İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili havuz medyasında övgüler yağdırdı. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İnsan Hakları Eylem Planı için “Reform değil devrim” diyen Feyzioğlu, “Vatandaşa dokunan devrim niteliğinde bir çalışma yapıldı” dedi.
Feyzioğlu, “Bazıları sorunlara çözüm bulur. Bazıları da her çözüme bir sorun üretir. Yapılabilecek bir şey yok. Bizim görevimiz devrim niteliğindeki bu adımları hayata getirmek. Çok büyük laflar etmek yerine hayata dokunan çözüm önerileri değerlendirdik. Ortaya böyle bir metin çıktı. Ülkeye hayırlı olsun” değerlendirmesinde bulundu.
Havuz medyasından Sabah gazetesine konuşan Feyzioğlu Erdoğan'ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı'nın hazırlanmasnda kendilerinin de görev aldığını açıkladı.
Esasında yeni bir şey getirmeyen, yasalarda var olan ancak uygulanmayan hakları uygulama sözü veren planla ilgili övücü sözler söyleyen Feyzioğlu önceki gün de "bu plan bizi yıldızlara ulaştıracak" şeklinde konuşmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sekar cehennemine sokan cürümler2.Fon krizi derinleşiyor: Türkiye'nin en zengin iş insanıydı, mal varlığına el konuldu3.Dünyanın merakla beklediği maçta olay tepki: İsrail milli marşı okunurken yere baktılar4.Fon akvaryumunda hangi balıklar yaşar?5.Geleceğin inşasında bir sivil inisiyatif: GYV’nin küresel barış çağrısı
6.Kılıçdaroğlu hakkında ihraç kararı7.Lavrov: Rusya Avrupa ile savaşmayı planlamıyor8.Gazeteci Alican Uludağ’a 5 yıl 3 aya kadar hapis talebi9.İran’ın Hürmüz Boğazı’ndaki füze saldırısında 8 ABD askeri yaralandı10.42 yaşındaki Trump’ın eski avukatı, 25 yaşındaki Çorumlu milyarderle New York’ta evlendi

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ
ESRA BÜYÜKCOMBAK













