Korona test kitleri Saray yandaşının elinde oyuncak oldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 27 2020
Türkiye'de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testlerinin etkin şekilde yapılamadığı eleştirileri artarken, Saray yandaşları test kitlerini oyuncak gibi elden ele gezdiriyor.
Sosyal medyada paylaşılan bir video iktidara yakın işadamlarının yeni tip Koronavirüs (Covid-19) test kitine ulaşmakta hiç zorluk çekmediğini gözler önüne serdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen işadamı Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın parmağında Cumhurbaşkanlığı forslu yüzük takması dikkatten kaçmadı.
Sancak'ın çok miktarda hızlı tanı kitini denediği görülen videoda Murat Sancak'ın yanındaki kişinin ise Tansu Çiller'in eski koruması olduğu iddia ediliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek8.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?9.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...10.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


