Hayır yolunda ceketleri satılığa çıkarttılar!

Samanyolu Televizyonu’nun ünlü sunucuları Reha Yeprem ve Ahmet Bozkuş’un sosyal medya hesapları üzerinden başlattıkları samimi diyaloglar hayırlı bir projenin şekillenmesine vesile oldu.

Hayır yolunda ceketleri satılığa çıkarttılar!

Kanalın iftar ve sahur programını sunan ünlülerin Ramazan boyunca program esnasında giydikleri ceketleri bağış karşılığı hibe etmesi fikrinden yola çıkan proje, sosyal medyada ses getirdi.

Proje ile sosyal medyanın aracı yapılarak, kamuoyunda farkındalık oluşturulması ve bu yolla Kimse Yok Mu projelerine fon oluşturulması amaçlanıyor. Projenin bir hayır gecesi ile sonlandırılması, hibe edilen özel eşyaların açık arttırma yoluyla satılarak gelirinin Kimse Yok Mu projelerine aktarılması hedefleniyor.



Samanyolu Televizyonu’nun iftar programı sunucusu Ahmet Bozkuş ile sahur programı sunucusu Reha Yeprem'in geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden başlattıkları latifeli ceket diyalogu hayırlı bir projenin başlamasına vesile oldu. Sosyal medya üzerinden iftar ve sahur vakti çok konuşulan ceketler için Ahmet Bozkuş bir karar aldığını twitter üzerinden paylaştığı bir iletiyle açıkladı. 

Bozkuş twitter hesabında, "Ramazan programlarında giydiğimiz ceketleri @RehaYeprem ile birlikte Afrika için açık artırma usûlü satmaya karar verdik. Haydi Bismillah..." şeklinde bir ileti paylaştı.



Projeye Destek Yağıyor

Kimse Yok Mu Derneği’nin yapageldiği yardımların hiçbir engele takılmadan yol alabilmesi, ihtiyaç sahiplerinin umudunun yarım bırakılmaması için ‘gerekirse ceketimi satarım’ diyen ünlülerin,  ellerini bir kez daha taşın altına koyduğu bu projeye sosyal medyada destek yağıyor. Ahmet Bozkuş ve Reha Yeprem’in yanı sıra; Atilla Taş, Gökmen, Rasih Yılmaz, Mesut Baran, Süleyman Erkişi, Ertuğrul Erkişi ve Aslıhan Erkişi’nin de aralarında bulunduğu ünlüler  #CeketimiSatarım etiketi ile sosyal medya hesabından projeye destek oluyor.





Projenin destekçilerinden birisi de Zaman Gazetesi Yazarı Ahmet Kurucan oldu. Kurucan, twitter hesabından attığı bir iletide şu sözlere yer verdi: “@ahmetbozkus ve @RehaYeprem beylerin Afrika’ya yardım için başlattığı kampanyaya bir takım elbiseyle destek olmak isterim. #CeketimiSatarım”



Özel Yardım Gecesi Düzenlenecek

Proje  düzenlenecek özel bir yardım gecesiyle sona erecek. Yardım gecesinde özel eşyalarını hibe ederek destek veren ve geceye katılabilecek olan ünlüler ile bu eşyaları bağış karşılığı satın alan hayranları buluşacaklar.

Sosyal medya kullanıcıları ünlülerin özel eşyalarına bağış karşılığı talip olurken; ceketlerini, takım elbiselerini ve kendileri için kıymetli olan özel eşyalarını sosyal medya aracılığı ile satışa çıkaran ünlülerin sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor.




Size bağışta bulunmak için;











<< Önceki Haber Hayır yolunda ceketleri satılığa çıkarttılar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER