Hayrettin, üniversitelileri güldürdü


Sosyal medyada yayınlanan şaka videolarıyla tanınan Hayrettin (Karaoğuz) mesleğinin inceliklerini Fatih Üniversitesi öğrencilerine anlattı. Üniversiteliler, Hayrettin'in esprilerini kahkahalarla dinledi.

Video paylaşım kanalları, insanların kendi imkânları ile çektikleri videoların yayınlanarak etkili olabildikleri ve hatta para kazanabildikleri mecralardan birini oluşturuyor. Bu yöntemi kullanan pek çok kişi hem tanınma hem de sesini duyurma imkanı bulabiliyor.

Medya önünde olan kişiler de sosyal medyayı etkin olarak kullanarak hedef kitlesini genişletebiliyor. Bunun en başarılı örneklerinden biri Hayrettin Karaoğuz. Karaoğuz, 'Hayrettin' olarak tanınmasına vesile olan şaka videolarıyla biliniyor. Karaoğuz, yurt dışında çektiği videoları yayınladığı sosyal medya ortamlarında uzun süre konuşuluyor. Hatta Amerika'da çektiği bir videoda kendisini Johnny Depp olarak tanıtan komedyen, gerçeğini aratmamıştı.

Hayrettin, mesleğinin bilinmeyenlerini, zorluklarını ve başarılarına Fatih Üniversitesi öğrencilerine kendi üslubuyla anlattı. İletişim Kulübü'nün davetlisi olarak öğrencilerle bir araya gelen Hayrettin, büyük ilgi ile karşılandı. Fatih Üniversitesi'nde olmaktan mutlu olduğunu belirten Hayrettin, standup gösterisi sırasında öğrencilerden hocalarla ilgili tüyolar da aldı. Şaka çekimleri için uygun hocaları olup olmadığını soran Hayrettin, öğrencilerden 'evet var' cevabı alınca bunu değerlendireceğini söyledi.

Üniversite hayatı, Amerika'da yaptığı şakalar, mesleği konusundaki bilinmezleri esprileriyle anlatan Hayrettin, öğrencilerden tam puan aldı. Hayrettin'in gösterisini üniversitenin Farabi Salonu'nu tıklım tıklım dolduran yüzlerce öğrenci izledi.



CİHAN
<< Önceki Haber Hayrettin, üniversitelileri güldürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER