HDP'den Bursa'da halk şöleni
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Eylül 19 2021
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 'HDP'liyiz, her yerdeyiz' kampanyası kapsamında Bursa'da düzenlenen halk şöleninde, "Dimdik ayaktayız ve yine her yerdeyiz. Yürüyüşümüz sürüyor" dedi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP), "HDP’liyiz, her yerdeyiz” kampanyası kapsamında Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan Pazar alanında halk şöleni düzenliyor. Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın da katıldığı program coşkuyla başladı.
Yüzlerce kişinin katıldığı şölenin yapıldığı alan, “Em jin in, ciwan in, karker in (Kadınız, genciz, işçiyiz)”, “Serkeftin ya me ye (Başarı bizim)”, “Zafere yürüyoruz” ve “Dayanışmayı büyütüyoruz” pankartları ile parti bayraklarıyla süslendi. Şölen, sanatçı Deniz Esmer'in sahne almasıyla başladı.
'SÜRÜYOR BU MÜCADELE VE DAHA DA SÜRECEK'
Kalabalığı Kürtçe selamlayarak konuşmasına başlayan Mithat Sancar, "Bu kararlı, inançlı duruşunuz, bu coşkunuz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Sancar, "Her türlü kara propagandaya rağmen. Kumpas davalarına, gözaltı operasyonlarına, Deniz Poyraz'ımızı katleden kalleş saldırılara rağmen dimdik ayaktayız ve yine her yerdeyiz. Yürüyüşümüz sürüyor. Her yerde mücadele yürüyor. Sürüyor bu mücadele ve daha da sürecek" dedi.
Yarın yine eski eş genel başkanların mahkemede bu düzeni yargılayacaklarını dile getiren Sancar, "Biz HDP'yiz. Gücümüzü haktan ve haklılıktan alıyoruz. Her türlü kumpası boşa çıkaracak gücümüzü var. Bütün savaş politikalarını durduracak gücümüz var. Her türlü karanlık senaryoyu bozacak irademiz var" diye devam etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


