Hem de Marmaris'te İslami Tatil! - ADV

Mavi Bayrak ödüllü plajıyla Hotel Mavi Deniz Maldivler tadında bir denize sahip.

Hem de Marmaris'te İslami Tatil! - ADV

Bahar güneşi yüzünü gösterdiğinden beri birçoğumuz güzel biryaz tatilinin planlarını yapmaya başladı bile..


MAVİ BAYRAK ÖDÜLLÜ PLAJIYLA HOTEL MAVİ DENİZ 

Şimdilerde herkes muhafazakar aileler için severek ve gönül rahatlığıyla konaklayabileceği otel arayışında. Türkiye'nin her yöresini mercek altına aldığımız şu günlerde yepyeni bir adres keşfettik! Türkiye'nin güzide turizm beldesi olan Marmaris-Turunç'ta yeşilin maviyle, denizin kumsalla en muazzam şekilde buluştuğu, çam ormanlarının içinde Avrupa'nın Mavi Bayrak Ödüllü Plajı eşsiz kumsalına ve denize sahip Hotel Mavi Deniz! Marmaris'in eşsiz koylarından birisi olan Turunç Koyu'nda bulunan Hotel Mavi Deniz doğayla baş başa kalabileceğiniz huzuru, sessizliği, rahatlığı ve ferahlığı yaşayabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş konseptiyle konuklarını bekliyor.


MUHAFAZAKAR AİLELERİN YAŞAM BİÇİMİNE UYGUN


Hotel Mavi Deniz, sıradan bir otel değil; aynı zamanda muhafazakar ailelerin yaşam biçimini de rahatça sürdürebilecekleri hizmetler sunuyor. Detayların gözden kaçırılmadan sunulduğu otel koşullarında; rahatlık ön planda tutuluyor. Bay ve bayanlara her biri ayrı tarzda dizayn edilmiş Kaydıraklı havuzlarıyla gözde oteller listesine ismini üst sıradan yazdırmayı başaran otel, 2014 yazında doldu taştı! Ancak bu otelin keyfini çıkarmak için ilkbaharda da deneyimlemek lazım.



Hotel Mavi Deniz, denize sıfır konumu, özel plajı, bayanlar ve çocuklar için özel havuzu, Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz açık/kapalı restoranı, teras cafesi, her türlü stres ve yorgunluktan kurtulabileceğiniz cildinize özel bakımları ve blue spa hizmetleriyle belli ki 2015 senesinin de en gözde alternatif tatil mekanı olmaya devam edecek.

www.hotelmavideniz.com


NEDEN MAVİ DENİZ HOTEL?


10 yıldır üst üste Mavi Bayrak Ödülünü alan Turunç Koyu'nun nezih, temiz, berrak ve turkuaz denizine girmek isteyen tatilcilerin bir numaralı tercihi olan Hotel Mavi Deniz 'de yerinizi ayırttırmanız için nedenler saymakla bitmiyor.. İşte onlardan bazıları..



* 10 yıldır üst üste Mavi Bayrak Ödülünü alan Turunç Koyu'nun nezih, temiz, berrak ve turkuaz denizine sahip.

* Otelde kesinlikle alkol bulunmamaktadır ve servisi yapılmamaktadır.

* Otel mutfağında kullanılan tüm ürünler Helal Gıda Sertifikası'na sahiptir.

*Otelin kendisine ait uzun ahşap iskeleye sahiptir.

* Otel Turunç Beldesinde Marmaris'e 20 km, Muğla'ya 75 km, Dalaman Havalimanı'na 110 km, Bodrum Havalimanı'na 152 km uzaklıktadır.

* Ailenizle rahat ve konforlu bir tatil için en hesaplı adres.

* 120m² büyüklüğündeki Kaydıraklı bayanlar havuzu çevresi separatörlerle çevrilmiş olup dışarıdan gözükmemektedir.



Bayanlar için özel dizayn edilmiş havuzun yanında gün içerisinde soğuk & sıcak içecek ve aperatif tatlar için büfe, ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için mescit ve çocukların havuza girebilmeleri için kaydıraklı çocuk havuzu bulunmaktadır.

* Özel plajının temizliğinden, berraklığından ve sakinliğinden dolayı akvaryum koyu olarak adlandırılmıştır. Bayanlarımız yanlarına Haşemalarını almaya unutmasınlar. Maldivler tadında olan bu deniz kaçmaz.

* Herşey dahil konseptinde hizmet veren otel, sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeğini açık büfe olarak sunmaktadır. Ayrıca ücretsiz olarak sunulan 5 çayı da otelin ikramlarıdır.

* Blue Spa'da hamam, sauna, buhar odası ve masaj hizmetinden faydalanarak yorgunluk ve stresinizi atabilirsiniz.



* Sabah gazetenizi okuyacağınız şelale cafe güne başlarken size iyi gelecektir.

* Çocuklarınız içi oyun salonu, mini club ve çocuk parkı mevcuttur.

*Deniz kenarında bulanan Relax havuzumuzda huzurlu bir manzara sizleri rahatlatacaktır.

* Otel çevresinde bulunan macera, gezi ve eğlence turlarına katılabilirsiniz. Günübirlik hizmet veren bu turlardan bazıları; Rodos Adası gezisi, Yat Turu, Rafting, Diving, Cleopatra Adası gezisi, Horse Safari, Parasailing, Bungee Jumping.

* Aracıyla gelen misafirler için 20 araçlık açık otopark mevcuttur.



SONBAHAR KAMPANYALARI

Yaz boyunca gecelik herşey dahil konaklama 75 Euro'dan itibaren... Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 444 32 70


www.hotelmavideniz.com


Bugüne özel Marmaris Mavideniz Otelde 6 GECE KAL 5 GECE ÖDE kampanyasından yararlanmak için hemen başvurun
<< Önceki Haber Hem de Marmaris'te İslami Tatil! - ADV Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER