Hem sapık hem pişkin!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 26 2021
Paylaş
X Post
12 yaşındaki kız çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanan Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın avukatı ve kendisi mahkemede çocuk hakkında skandal ifadeler kullandılar.
Kendisini Uşşaki Tarikatı Şeyhi olarak tanıtan ve müridinin 12 yaşındaki çocuğuna istismarda bulunduğu için tutuklu bulunan Fatih Nurullah takma adlı Eyyüp Fatih Şağban, ikinci kez hakim karşısına çıktı.
Independent Türkçe'den Can Bursalı'nın haberine göre, savcılık, sanığın tutukluluk halinin devamını talep ederken, Şağban'ın avukatı kumpas kurbanı olduğunu iddia etti ve dinletmek istediği tanıkların bu kumpasın şahidi olduklarını ileri sürdü.
Sanık avukatı, "Hodri meydan diyoruz. Tüm telefonlara el konulsun, dökümleri çıkartılsın. Kumpas ortaya çıkacak" dedi.
Sanık avukatı ayrıca, "Müvekkilimiz Türkiye'nin nadide, mümtaz bir şahsiyetidir. 6 aydır tutukludur. Müvekkilimiz ile çocuğun annesi, babası ve halasının telefon kayıtları dosyaya konulsun, gerçek ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.
"Çocuğun savcılık ve mahkemedeki ifadeleri tutarsız" iddiasında bulunan sanık avukatı, "Ben 12 - 13 yaşında bir çocuk olsam ve tacize uğrasam allak bullak olurum. Çocuk 2 sene önce de tacize uğradığını söylüyor. O zaman niye tekrar dergaha gelmiş, demek ki akıllanmamış" dedi.
Bu sözler üzerine çocuğun avukatları ile sanık avukatı arasında tartışma yaşandı.
'Pedofili değil, FETÖfil olarak görüyorum'
Davada söz verilen sanık Eyyüp Fatih Şağban, "Bize pedofil denilmiş. Ben bunu pedofili olarak görmüyorum, Fetöfil olarak görüyorum. Kumpasa uğradım" dedi.
Savcılığın tutukluluğun devamı talebine ilişkin beyanda bulunan Şağban, "Yaşımın ileri olması, sağlık sorunlarımın baş göstermesi nedeniyle tutuksuz yargılanmak istiyorum" diye konuştu.
Tutukluluğuna devam kararı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hilal görüldü mü? Ramazan'ın ilk günü ne zaman?2.MİT'ten 1 yılda rekor harcama!3.Galatasaray İtalyan devi Juventus'u farklı yendi4.Zonguldak maden faciasında 2 işçi hayatını kaybetmişti: Ocak sahibi tutuklandı5.Hindistan’da Hizmet Rüzgârı: Medeniyetlerin Kucağında Ortak İyilik İçin Buluşmak
6.10 yıldır tek kişilik hücrede tutulan Ali Ünal için Gergerlioğlu’dan AİHM çağrısı7.Kafa karıştıran deprem bildirimi: İsrail'de 7 büyüklüğünde deprem mi oldu?8.Oy kaybını durduramayan AKP'de eski formül devrede9.ABD-İran müzakerelerinin vurduğu altın ve gümüş toparlanmaya çalışıyor10.Prof. Dr. Nicaise'den oruç, Hizmet Hareketi ve Hocaefendi hakkında dikkat çeken yazı

ORHAN KESKİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER











