Ümit Nağmeleri, Danimarka’da sevenleriyle buluştu

Ümit Nağmeleri, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da izleyicilerin karşısına çıktı.

SHABER3.COM

Ümit Nağmeleri, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da izleyicilerin karşısına çıktı. Danimarka’da ilk kez sahne alacak Ümit Nağmeleri büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 

Danimarka’daki Ishøj Musikteater Salonu’nda gerçekleşen programda Arnavutluk Devlet Konseri ve Opera-Bale Tiyatrosu’nda şarkı söyleyen Coni, Fethullah Gülen Hocaefendi’ye ait Sıkılsın şiirini seslendirdi. 

Bochum'daki Grup Nevbahar solistleri 'Allah Yar Yar' derken Kenyalı gençler danslarına yerel kıyafetleri ile devam etti. 10.Türkçe Olimpiyatları'ndan hatırlanana Mishela, 'Memleketim' şarkısını söyledi. 

Tanzanya'dan Kassim, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 'Ezeli Nur' şiirini seslendirirken Grup Nevbahar'dan Orta Anadolu Potpuri dinledi izleyenler. Türkçe Olimpiyatları’na ilk kez 2009’da 15 yaşındayken katılan Endonezyalı Rahmi, İbrahim Hakkı Hazretleri’nin Tevfiznamesi olan Hak Şerleri Hayreyler ile gönüllerde taht kurmuştu. Rahmi bu akşam Şafak Türküsü’nü söyledi.

2013 yılında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatları’nda “Hicran ve Ümit” şarkısıyla, stadyumu dolduran 200 binden fazla insanı duygulandıran Kazakistanlı Jumuhan da programa mesaj gönderdi.

Tanzanya'dan Kassım Amini, Necip Fazıl Kısakürek'in ''Zindandan Mehmet'e Mektup'' şiirini seslendirdi. Ayrıca Tanzanya'dan Kalima ve dans grubu 'Tanzanya'nın Bağları'nı seslendirdi. 

<< Önceki Haber Ümit Nağmeleri, Danimarka’da sevenleriyle buluştu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER