Higuain 90 milyon euro'ya Juventus'a geçti, 'hain' ilan edildi

İtalya'nın Serie A (birinci lig) takımlarından Napoli'de oynayan Arjantinli futbolcu Gonzalo Higuain, rakip Juventus'la 90 milyon euro değerinde rekor bir transfer anlaşması imzaladı.

Higuain 90 milyon euro'ya Juventus'a geçti, 'hain' ilan edildi


Ancak dünyanın üçüncü, İtalya'nınsa en yüksek transfer ücretini alarak Juventus'a geçen Higuain Napolililer tarafından 'hain' ilan edildi. Higuain'e futbol dünyasından din adamlarına kadar hemen her kesimden tepki yağıyor.
2013'ten beri Napoli'de oynayan 28 yaşındaki futbolcu, son sezonda 36 gol atarak birinci ligde bir sezonda en fazla gol atan futbolcu rekorunu kırmıştı. Napoli taraftarı da Higuain'i 'Napoli'nin Kralı' unvanıyla ödüllendirmişti.
Ancak Higuain, 2015-2016 sezonunu 2. sırada kapatan Napoli'nin baş rakibi, sezon şampiyonu Juventus'a transfer olunca 'krallıktan' 'klozete' düştü. Son haftalarda söylenti olarak yayılan 'Higuain Juventus'a geçecek' iddiası dün yapılan resmi açıklamayla kesinleşti.
Juventus'tan yapılan açıklamada, Higuain'le 5 yıllığına sözleşme imzalandığı belirtildi. Juventus, 90 milyon euro'luk rekor ücretin 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında iki taksitle ödeneceğini de duyurdu.
Başkandan nankörlük suçlaması
<< Önceki Haber Higuain 90 milyon euro'ya Juventus'a geçti, 'hain' ilan edildi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER