Hırvatistan'da 6.3 büyüklüğünde deprem
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 29 2020
Hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Pazartesi günü 5.2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Balkan ülkesinde, bugün aynı noktada 6.3'lük deprem meydana geldi.
Hırvatistan'da başkent Zagreb'in 50 km güneyinde yer alan Petrinja kentinde yerel saatle 12.20'de bir deprem meydana geldi. Deprem, son 31 saatte meydana gelen 13. sarsıntı olarak kayıtlara geçti.
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) depremin büyüklüğünü 6.3, GFZ (GFZ Alman Yerbilimleri Araştırma Merkezi) 6.4 olarak açıkladı.
GFZ depremin 10 km derinlikte olduğunu duyurdu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


