Hırvatistan'da bir Türk vatandaşı kaçırıldı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 11 2024
Muhammed Çolak adlı vatandaşın Hırvatistan’da kaçırıldığı iddiası üzerine Dışişleri Bakanlığı harekete geçti.
Dışişleri Bakanlığı, Muhammed Çolak adlı vatandaşın Hırvatistan'da kimliği belirsiz bir grup tarafından fidye karşılığında kaçırıldığı iddiaları olduğunu belirtti.
Dışişleri Bakanlığı Destek sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Muhammed Çolak adlı vatandaşımızın Hırvatistan'da kimliği belirsiz bir grup tarafından fidye karşılığında kaçırıldığına dair Bakanlığımıza dün sabah (9 Ağustos) gelen bilgiler üzerine vakit kaybedilmeksizin Hırvatistan ve Bosna-Hersek makamlarıyla temas edilmiştir. Konu yakından takip edilmekte olup gelişmelerle ilgili vatandaşımızın ailesi düzenli biçimde bilgilendirilmektedir" denildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


