Hızlı ve Basit Oyun Oynamayı Sevenler İçin 4 Oyun

Video oyunlarını seven insanları her nerede olurlarsa olsunlar oyunlardan ayırmak biraz güç.

Hızlı ve Basit Oyun Oynamayı Sevenler İçin 4 Oyun

Özellikle yolda ya da bir şeyleri beklerken vakit öldürmeye bayılan oyuncular hızlı ve kolay oyunları tercih ediyorlar. Bunun için mobil platformlar gayet uygun. Ama bazı oyunlar var ki evde bilgisayar ya da konsollarımızda oynayabileceğimiz onca oyun varken onların bile önüne geçiyor.  Tamam, daha küçük yaşta olan oyuncular için çok sevilen Flash oyun portalları da var ama bu portallarda yetişkin oyuncuların çok da ilgisini çeken oyunlar yok. O yüzden onlara önerebileceğimiz bir kaç hızlı, bağımlılık yapan  ve kolayca oynayabilecekleri oyunumuz var.

Dots

iOS ve Android için piyasaya çıkan ve çıktığı günden bu yana en çok indirilen uygulamalar arasında yer alan bağımlılık yapan hızlı oyunlardan biri olan Dots, hemen şimdi akıllı cihazınıza indirebileceğiniz bir oyun. Aynı renkteki noktaları birleştirme mantığı üzerine kurulu olan Dots tam bir boş vakit öldürme canavarı. Telefonunuzun şarjına düşman olan bu oyunun bu yönüne hiç de kızamayacağınızı belirtmek gerek. Saatlerinizi, günlerinizi yemesi muhtemel bir oyun kendisi.

Smash Hit

Cam kırmaya hazır mısınız? Boş anlarınızın stress atma yardımcısı olacak Smash Hit ile tanışmanızın zamanı geldi. IOS’a özel olan Smash Hit özellikle grafikleri ve müzikleri ile dikkat çekiyor. Bağımlılık yapan, hızlı ve kolay oyunlar arasında zirveye oynayan bu yapımdan vazgeçmeniz pek mümkün olmuyor. Cam kırdıkça, müziklere kendinizi kaptırdıkça oyunun Premium paketini satın almamanız mümkün olmayacak. Tek kelime ile bir mobil oyun efsanesi.

2048

Threes’den ilham alarak geliştirilen fakat ondan çok daha popüler olmayı başarmış, ardından onlarca klonu piyasaya çıkmış bir oyun 2048. Bağımlılık yapması bir yana bu matematik temalı oyunun analitik zekaya katkısı da yadsınmaz bir gerçek. İlk olarak PC’de ortaya çıkan web tabanlı ufak bir oyun iken şu an iOS ve Android için en çok indirilen oyunlar arasında ve insanlara kafayı yedirtmeye hızla devam ediyor. Mobil oyunlar arasında anlaşılması en azor olanlardan biri fakat çözdüğünüz an geri dönüşü olmayan bir oyun.

QuizUp

IOS ve Android için piyasada bulunan QuizUp, diğer oyunlara nazaran İngilizce bilgisine ihtiyaç duyuyor hatta oynayanların yabancı diline de büyük katkı sağlıyor. Sunduğu çoklu oyuncu anlayışı ile bir nevi sosyal bir oyun olma konusunda da başarıyı yakalamış durumda. Onlarca kategori içerisinde yüzbinlerce sorunun yer aldığı veritabanı takdir edilesi ve her geçen gün daha da genişliyor. Yenilenen içeriği sayesinde de modasının geçmesi pek mümkün değil görünmekte. Bölge ya da dünya sıralamasına girebilmek için feci bir hırs yaptırma özelliği olan Quizup, dil bilen ya da geliştirmek isteyen ve rekabeti seven herkes için harika bir oyun.

Oyunlar eğlence dünyamızın en önemli parçalarından biri. Bazen kafa dağıtmak, bazen stres atmak için kolay bir zaman geçirme yöntemi arıyorsak bizim yardımımıza yetiştikleri bir gerçek. Bahsettiğimiz bu 4 oyunun çok daha fazlası da çeşitli platformlarda mevcut. Türkiye’den Oyun Gemisi http://www.oyungemisi.com/ gibi Flash oyun portallarında ise özellikle ufak yaştaki ama her dönemden kullanıcının hoşuna gidebilecek bu tip oyunlar yer almakta. Boş vaktinizi değerlendirecek hobilerinizin yanına bu tip ufak ve hızlı oyunlar eklemeyi de düşünebilirsiniz.

<< Önceki Haber Hızlı ve Basit Oyun Oynamayı Sevenler İçin 4 Oyun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER