Hizmet gönüllüsü Ercan Torun Hakk'a yürüdü

Rotterdam İkazia hastanesinde pankreas kanseri tedavisi gören Hollanda Cosmicus Vakfı Başkanı Ercan Torun hayatını kaybetti.

Hizmet gönüllüsü Ercan Torun Hakk'a yürüdü

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde eğitim gönüllüsü olarak çalışan Cosmicus Vakfı Başkanı Ercan Torun hayatını kaybetti. Pankreans kanseri ile mücadele eden Torun'un vefat haberi Hollandalı ve Türk dostlarını hüzne boğdu.
 
EĞİTİM FEDAİSİ
Hizmet gönüllüsü merhum Ercan Torun'un için 3 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Rotterdam Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Evli ve 3 çocuk babası Torun'un cenazesi daha sonra memleketi Ankara’da getilerek ebedi istirahatgahına defnedilecek.
 


VEFAT ANINA KADAR EĞİTİM İÇİN UĞRAŞTI
Cosmicus Vakfı Müdürü ve İNESPO Başkanı Ercan Torun, Amsterdam'da 7. Uluslararası Çevre ve Sürdürebilirlilik Olimpiyatlarını  organize etmişti. Torun'un organize ettiği İNESPO olimpiyatlarına 48 ülkeden 112 proje katılmıştı. En son 2 Haziran 2015 tarihinde yapmış olduğumuz röportajımızda  Torun " Buraya 48 ülkeden 112 proje katılıyor. Aslında 60 ülkeden başvuru vardı. Biz kısmı vize ve finansman problemlerden dolayı 12 ülke katılamadı. Bu aslında büyük bir organizasyon.Çocukların çevre bilincinin arttırılması  ve aynı zamanda gündeme getirilmesi. Eğitimin içerisinde desteklenmesi, çocukların Hollanda'ya bir gezi düzenlemiş olması en büyük hedefimiz." açıklamamasında bulunmuştu.
 
<< Önceki Haber Hizmet gönüllüsü Ercan Torun Hakk'a yürüdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER