Eskişehir'de Hizmet Hareketi'ne korkunç kumpas girişimi

Eskişehir'de Hizmet Hareketi'ne yakın iş adamlarından birine, güvenlik kamerası kayıtlarından kapşonlu olduğu ve eliyle yüzünü sakladığı görülen kişi tarafından esrarengiz bir paket bırakıldı.

Eskişehir'de Hizmet Hareketi'ne korkunç kumpas girişimi

Eskişehir’de yaşanan bir olay, Hizmet Hareketin’e yönelik kumpasların ne seviyeye geldiğini bir kere daha gözler önüne serdi. Eskişehir'de, Hizmet Hareketi'ne yakın iş adamlarından birine bir paket yollanır, paketi getiren kişi, kullan at hatlı bir hattan ve gizli bir numaradan, iş adamının oğluna ve şirkette çalışan birine bir telefon araması gelir.

Arayan kişi, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfın'dan iş adamına plaket gönderildiği ve plaketin olduğu paketi kapının önüne koyduğunu ve bu paketi işadamına vermelerini söyler. Kişiye kim olduğu sorulur, arayan kişi, isminin Abdullah olduğunu ve iş adamı tarafından tanındığını iddia eder.



Aynı gece saat 4 gibi, kullan at hattı olduğu tesbit edilen bir hattan, “paketi alın ama açmayın, beyefendiye teslim edin, beyefendi plaketi ne yapacağını biliyor” diye mesaj atılır.

Sabah 8 gibi işyerine gelen kişi paketi alır, güvenlik kamerası kayıtlarından, paketi bırakan kişinin kapşonlu olduğu ve eliyle yüzünü sakladığını görür. Bırakılan paketin içinden, eski telefonla yapılmış bir düzenek çıkar. Ayrıca ne olduğu belirlenemeyen bir kutu içerisinde cisimler vardır.

Kutuda ayrıca, fotokopininde fotokopisi çekilmiş ve Fethullah Gülen'in yazdığı izlenimi verilmeye çalışılmış bir mektup çıkar. Ayrıca paketten, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı adına hazırlanmış bir plaket çıkar. Ayrıca paketten, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı adına yine fotokopi olduğu görülen bir kart çıkar.

Avukat Selamet Şen, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu paketin bir kumpas amacıyla yollandığını ve böyle paketler alan kişilerin, kesinlikle bu paketleri açamamaları ve dokunmamaları, hemen polisi ve avukatlarını haberdar etmelerini tavsiye etti.



Kaynak: Avukat Selamet Şen'in Twitter hesabı / Özgür Düşünce
<< Önceki Haber Eskişehir'de Hizmet Hareketi'ne korkunç kumpas girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER