Hocaefendi, Meral Akşener'e atılan iftirayı kınadı

Fethullah Gülen Hocaefendi, havuz medyasının bir kanalında hedef alınarak çirkin iftiraya maruz kalan Meral Akşener'e atılan iftirayı kınadı.

Hocaefendi, Meral Akşener'e atılan iftirayı kınadı

 MHP Milletvekili Meral Akşener, AKP'yi eleştirdiği için Havuz Medyası A Haber'de Latif Erdoğan ve Cemil Barlas’ın çirkin kaset iddialarına maruz kalmıştı. Akşener, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas'ın çirkin iftiralarına karşı ilk olarak avukatının harekete geçtiğini belirterek “Çok sinirliyim, çok kırgınım, çok üzgünüm o yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ben çok zor günlerden geçmişken böyle çirkin iftiralarla karşı karşıya kalmadım. Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!” ifadelerini kullanmıştı.

HOCAEFENDİ MERAL AKŞENER'E ATILAN İFTİRAYI KINADI

Fethullah Gülen Hocaefendi, havuz medyasının çirkin iftirasına maruz kalan Meral Akşener'e destek oldu.
 
Herkul.org'un editörü Osman Şimşek, Hocaefendi'nin Meral Akşener'e atılan iftirayı şiddetle kınadığını belirterek üzüntüsünü ve düşüncelerini şöyle dile getirdiğini paylaştı:


"BENCİL, HODGAM VE NEFİSPEREST BAZI KİMSELER..."

Nezahet, ismet ve iffetiyle, tarih şuuru, vatanperverlik hissi ve mesuliyet duygusuyla senelerdir çok değerli hizmetler ortaya koymuş bulunan M.Akşener Hanımefendi’nin ülkesi, ülküsü ve milleti için fedakarca çalışan yüksek karakterli bir insan olduğu malum ve müsellemdir.

Fakat maalesef bencil, hodgâm ve nefisperest bazı kimseler, rakip ve hasım kabul ettikleri insanlar hakkında yalan, iftira, tezvir gibi gayriinsanî yollara da başvurmaktadırlar.

"BU İFTİRAYI ATANLAR EDEPSİZLİĞİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPMIŞLARDIR"

Sâ’di der ki: “Kazara bir sapan taşı, bir altın kâseye değse / Ne kıymeti artar taşın, ne kıymetten düşer kâse.” Söz konusu korkunç bühtan, saygıdeğer Meral Akşener Hanımefendi’yi kıymetten düşürmemekle beraber  bu iftirayı atanlar edepsizliğin en büyüğünü yapmışlardır. Şüphesiz, haset ve iftira fırtınaları milletine ve mefkûresine hizmete adanmış insanların ancak çalışma azim ve gayretlerini artıracaktır.
<< Önceki Haber Hocaefendi, Meral Akşener'e atılan iftirayı kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER