Hocaefendi'nin avukatından Yeni Şafak'ın iftiralarına yalanlama

Karanlık mahfiller hazırlanmış sözde belgerlerde, Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında iftira haber yapan YeniŞafak Gazetesi, Hocaefendi'nin avukatları tarafından yalanlandı.

Hocaefendi'nin avukatından Yeni Şafak'ın iftiralarına yalanlama


Yalan ve üretilmiş olduğu ortaya çıkan sözde belgeler üzerine yapılan açıklamada şöyle denildi;

Karanlık bir merkezde üretilip Yeni Şafak gazetesinde servis edilen yalan haber, bazı gazete ve gazetecilerin ahlak, hukuk ve etik gibi en temel ilkelere sahip olmadıklarını açıkça bir kez daha göstermiştir.

Sayın Fethullah Gülen’in hayatının hiçbir anında karanlık, sırlarla dolu, gizli bir dönemi ve ilişkisi olmamıştır. Uydurma belgelerle Sayın Gülen’i gizli bir yapılanma içerisinde göstermek ahlaksızlıktır.

28 Şubat sürecinde montaj kasetlerle Sayın Gülen’i suçlu göstermeye çalışan zihniyetle bugün üretilmiş sahte belgelerle suçlamalarda bulunan zihniyet aynıdır.

Haber yayınlandıktan kısa bir süre sonra sunulan belgelerin sahte olduğu ve üretildiği de gün doğmadan görülmüştür.

Bu yalan haberciliğin arkasında muhaliflerini hain, casus, mason, yahudi, ermeni ilan ederek toplumu ayrıştırıp kutuplaştıran, medyayı kontrol altına alan ve yargıyı şekillendiren baskıcı ve otoriter siyasi zihniyet vardır. Bu siyasi zihniyetin ülkemizi götüreceği yer, Avrupa Birliği değil BAAS tipi Ortadoğu rejimi olacaktır.

Unutulmamalıdır ki; 28 Şubat sürecinde atılan manşetler nasıl utanç vesikası olarak hafızalara kazındıysa bugün atılan manşetler de, yaşanılan alacakaranlık kuşağı son bulduğunda gazetenin sahibi Albayrak grubu başta olmak üzere tüm sorumluları için utanç vesikası olacaktır.

Sayın Fethullah Gülen hakkında üretilmiş belgelerle iftira atanlar hakkında tüm yasal müracaatlar yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur...



<< Önceki Haber Hocaefendi'nin avukatından Yeni Şafak'ın iftiralarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER