Hocaefendi'nin avukatlarından baskınlarla ilgili açıklama

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin avukatları eğitim kurumlarına yapılan baskınlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Hocaefendi'nin avukatlarından baskınlarla ilgili açıklama


İşte Fethullah Gülen'in avukatlarından yapılan açıklama:

Şehit haberleriyle sarsıldığımız bugünlerde akıl iz'an  ve insaf sınırları zorlanarak okullara, dershanelere, yurtlara ve hatta kreşlere yönelik olarak arama ve denetleme adı altında baskınlar yapılmaktadır. 

Toplumsal sıkıntıların en birinci sebebi ve sefaletlerimizin en önemli nedeni olan cehaleti yok etme gayesinden başka bir amaç taşımayan ve 'insanoğlu için gerçek hayat ancak ilim ve irfanla mümkündür' bilinciyle hareket eden bu eğitim kurumları ve hayatın neredeyse tamamını eğitime adamış ve insanımızı eğitim kurumu açmaları konusunda teşvik etmiş olan Sayın Gülen'in ismi de baskınlarla, örgüt suçlamasıyla birlikte anılarak yeni bir algı operasyonu yapılmak istenmektedir.  

Terörün ülkenin tamamını etkisi altına aldığı gerçeğini görmeyip, terör örgütü suçlamasıyla eğitim yuvalarına yapılan baskınlara hukuki süreç işletiliyor demek,  yapılan zulmü görmek istemeyen vicdanları körelmiş kişilerin kabul edebileceği bir bahane olabilir.

İnanıyoruz ki, vicdan ve insaf sahibi insanımız bugüne kadar en ufak bir olumsuzluk görmediği bu eğitim kurumlarının terör kelimesiyle birlikte anılmasını kabul etmeyecektir.

Tüm semavi dinlere göre masun kabul edilen eğitim kurumlarına yapılan bu baskınlar elbette cehaleti yok etme gayesine zarar veremeyecektir. 

Sayın Gülen'in ifade ettiği gibi ' Güneş balçıkla sıvanmaz. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu basiretli toplum her şeyi görüyor ve biliyor.'

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.    
<< Önceki Haber Hocaefendi'nin avukatlarından baskınlarla ilgili açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER