Hocaefendi'nin avukatlarından Star'a yalanlama

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin avukatları Star gazetesinin ‘ Şifreli Zehir Emri’ başlıklı haberi ile ilgili olarak bu kadar da olmaz dedirten yeni bir iddia ortaya atıldığını, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını açıkladılar

Hocaefendi'nin avukatlarından Star'a yalanlama

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin avukatları Star gazetesinin ‘ Şifreli Zehir Emri’ başlıklı haberi ile ilgili olarak bu kadar da olmaz dedirten yeni bir iddia ortaya atıldığını, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını açıkladılar.

İşte Gülen'in avukatlarının, haberi yapan gazeteyi Ti'ye alan o açıklaması:

'ZEHİR' HAFİYELER OLAYI ÇÖZMÜŞ!

Star gazetesinin 22 Mayıs 2015 tarihli nüshasında, ‘ Şifreli Zehir Emri’ başlığı ile bu kadar da olamaz dedirten yeni bir iddia ortaya atılmıştır.

Sayın Fetullah Gülen tarafından 14 Mayıs 2015 tarihinde yayınlanan ve ‘kul hakkından, harama el uzatmamaktan’ bahsedilen bir sohbetinde söylenen;

“Bir arpa kadar milletin hakkını irtikap etmişseniz ve gidip ‘Hakkını helal et!’ dememiş iseniz, ikinci şüpheli bir arpayı ağzınıza koymama mevzuunda ‘Keşke zehir yutsam da bunu yemesem!’ diye düşünmüyorsanız, eğer deme hakkım olsaydı şöyle derdim: İki elim Allah huzurunda yakanızda olsun!.. Hususiyle adanmışlar için.. hizmetten başka bir derdi olmayanlar için..’ sözleri gerekçe yapılarak, ‘şifreli zehirleme emir verdi’ şeklinde, akıl, vicdan, insaf ve iz’an sahiplerine pes dedirtecek yeni bir iddiada bulunulmuştur.

Vicdan, insaf ve iz’an’ını sıfırlamış olanların bu iddiaları da öncekiler gibi açık bir iftiradır. Yüzleri kızarmadan bu şekilde iftira atabilenleri insaf ve vicdan sahibi halkımıza havale ediyoruz.

Gerekli yasal başvurular tarafımızdan yapılacaktır."
<< Önceki Haber Hocaefendi'nin avukatlarından Star'a yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER