Hostes konuşmaları duydu, havalimanı karıştı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Haziran 2 2016
İki yolcu arasındaki konuşmayı duyan hostes pilotu uyardı, uçuş ertelendi, bomba imha ekipleri çağrıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bu sabah saat 06.05’te Kiev’e gidecek PS-716 sefer sayılı UR-GAK kuyruk tescilli, Boeing 737-500 tipi yolcu uçağı 90 yolcusunu aldığı sırada uçaktaki yolculardan ikisi, "Yarın ki sefere bomba ihbarı var" şeklinde konuştu.
Konuşmayı duyan kabin memuru durumu kaptan pilota bildirdi. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Trafik Kontrol kulesine durumu bildirerek bomba araması yapılmasını istedi. Ardından uçak güvenli bir alana çekildi. Uçağın yolcuları terminale alındı. Bomba imha ekipleri ve K-9 köpekleri uçağa gitti.
Yapılan aramalarda bomba şüphesine rastlanmayınca yolcular tekrar uçağa alınarak gecikmeli olarak saat 09.05’te hareket etti.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Zorunlu askerlikte yeni dönem!3.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok4.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!5.Varan 3: Bu kez Rus İHA'sı Balıkesir'de ortaya çıktı
6.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay7.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu8.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı9.Akdeniz’de Rus petrol tankeri İHA ile vuruldu10.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






