'Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne dair bir takım veriler var'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, 10 şehidin olduğunu söyledi. Meclis Genel Kurulu’nda konuşan Bozdağ, ilk belirlemelere göre 10 şehit, 20 yaralımız var dedi.

'Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne dair bir takım veriler var'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meclis Genel Kurulu'nda İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Saldırıda ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Bozdağ şunları söyledi: 

"Bu menfur terör saldırısını gerçekleştirenleri gerçekleştirme talimatı verenleri hepiniz gibi nefretle lanetliyorum. İçişleri Bakanlığı'ndan aldığım bilgilere göre tabi bu bilgiler daha sıcak bilgiler gelişmeler takip ediliyor. Benim vereceğim bilgiler ilk etapta ulaştığım bilgilerdir. Bu bilgiler de zaman içerisinde farklılaşmalar olabilecektir. Bana verilen bilgiye göre Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişinde bir terörist önce keleşle etrafı tarayıp, sonra kendisini patlatmıştır ve ilk belirlemelere göre 10 civarında şehidimiz var 20 civarın da da yaralı olduğu söylenmektedir.

Daha olay sıcak olduğu için bunlar teyit edilebilir veya aksi de çıkabilir. Bu kayıtla bilgleri paylaştığımı ifade etmek isterim. Çünkü teyitli bilgiler değil. Ayrıca havaalanı metro girişinde de bir patlama olduğuna dair haberler var.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristin üyesi olduğu terör örgütüne dair bir takım veriler var ama onlar netleşmediği için Genel Kurul'la paylaşmıyorum"
<< Önceki Haber 'Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne dair bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER