Hulusi Belgü: Fenerbahçe hep şampiyon olmalıdır


Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Hulusi Belgü, sarı lacivertli camia için ikinciliğin başarısızlık sayıldığını kaydederek, "Futbolda şampiyon olmasak da olur diye bir şey yok. Fenerbahçe hep şampiyon olacak. Kaybedilmiş bir şampiyonluktan sonra dünya şampiyonu Löw'ü gönderdik. Fenerbahçe hep şampiyon olacaktır." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Ülker Sports Arena'da gerçekleştirdiği Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan adaylardan Hulusi Belgü, yayınladığı ilanda başkan Aziz Yıldırım'ı tehdit ettiği yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını dile getiren Hulusi Belgü, "Sayın başkan sizin yaptığınız çalışmalarda da kişisel menfaat taşıdığınızı düşünmüyorum. Fakat bazı şeylere de cevap vermemiz gerekiyor. Verdiğimiz ilanda da 3 Temmuz konusunda sizinle aynı fikirdeyiz. 2011 şampiyonluğu anasının ak sütü gibi Fenerbahçe'ye helaldir. Bu konuda Fenerbahçe'nin haklarını savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

Belgü, vermiş oldukları ilanda Aziz Yıldırım'ı tehdit ettiği yönündeki iddialarla ilgili, "Sayın başkan verdiğimiz ilanla ilgili konuşuyor. Tehdit diyor silah diyor vurdurmak diyor. Burada herkes beni tanır. Benim bu zamana kadar vurmakla vurdurmakla ilgili en ufak iş yaptığımı yaptırdığımızı gördünüz mü?" diye konuştu.

YILDIRIM'A CAVCAV GÖNDERMESİ

Bir sohbette Aziz Yıldırım'ın Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la ilgili espri yaptığını anlatan Hulusi Belgü, "Ama siz de her seçim 'son adaylığım' diye diye, onun rekorunu zorluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kulübün borçlarına da değinen Hulusi Belgü, "Fenerbahçe Kulübü'nün açık vermesinin en büyük sebebi yanlış transferler." dedi. Krasic örneğini veren Belgü, "Şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Biz nerede yanlış yapıyoruz? Kaç para verdiğimizi siz daha iyi biliyorsunuz. Adam B takımıyla idmana çıkıyor. Bu paralar sizin benim param değil, tamircinin, yenildikten sonra ağlayan çocuğun parası." şeklinde konuştu.

Bu duruma son vereceklerini kaydeden Belgü, futbol için profesyonel ekip kuracaklarını dile getirdi.

6 ŞAMPİYONLUK YETİYOR MU?

Hulusi Belgü, başkan Yıldırım ve üyelere "Galatasaray'ın şampiyonluk kutladığı bir dönemde size 17 yılda 6 şampiyonluk yetiyor mu?" sorusunu yöneltti. İkinciliğin Fenerbahçe için başarı olmayacağını belirten Belgü. bir dönem sarı lacivertli kulüpte görev almış Alman teknik adam Löw'ün ikincilik yüzünden görevine son verildiğini hatırlattı.

Belgü, "Futbolda şampiyon olmasak da olur diye bir şey yok. Fenerbahçe hep şampiyon olacak. Kaybedilmiş bir şampiyonluktan sonra dünya şampiyonu Löw'ü gönderdik. Fenerbahçe hep şampiyon olacaktır." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Hulusi Belgü: Fenerbahçe hep şampiyon olmalıdır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER