Humble Bundle’dan Kız Kahramanlar Oyun Paketi

Oyuncuların en sevdiği oluşumlardan biri olan Humble Bundle bildiğiniz üzere birçok oyunu bir araya getiren aylık ya da haftalık paketler ile karşımıza çıkan bir oluşum.

Humble Bundle’dan Kız Kahramanlar Oyun Paketi

Humble Bundle’dan Kız Kahramanlar Oyun Paketi

Oyuncuların en sevdiği oluşumlardan biri olan Humble Bundle bildiğiniz üzere birçok oyunu bir araya getiren aylık ya da haftalık paketler ile karşımıza çıkan bir oluşum. Çoğunlukla istediğiniz parayı ödeyerek bu paketler satın alıyor, onların belirledikleri miktarı verirseniz de ekstradan oyunlara sahip oluyorsunuz. Bugüne kadar özellikle bağımsız oyun paketleri ile dikkat çeken oluşum, büyük oyun firmaları ile de anlaşmalar yaparak karşımıza harika oyun paketleri çıkartmıştı. Şimdi de uzun zamandır yapmadığı bir şeyi yaparak Kız Oyunları paketi yaparak her cinsiyetten oyuncunun dikkatini çekmek için uğraşıyor. Leading Ladies 2 isimli paket ile, baş kahramanı kadın olan oyunları bir araya getiren bir paket ile karşımıza çıkıyor.



Bu oyunların hiçbiri de öyle ismi duyulmamış ya da az satmış oyunlar değil. Yani karşımızda gayet kaliteli oyunlardan oluşan bir paket var. Bu oyunları hem erkekler hem de kızlar seve seve oynayabilirler. Oyunlar genelde bağımsız yapımlar ve platform-bulmaca türündeler. Bu da her cinsten oyuncunun sevdiği bir tür ve özellikle genelde mobil oyunlarda vakit geçiren kız oyuncuları bilgisayar başına kilitleyebilecek oyunlar. Dilediğiniz miktarı ödeyerek sahip olacağınız paketin içerisindeki oyunlar tam olarak şunlar;

Trine 2: Complete Story
Lumino City
Hack’n Slash

Eğer 4.20$ ya da daha fazla öderseniz ise şu oyunlara da sahip oluyorsunuz;

A City Sleeps
The Marvellous Miss Take

Eğer 12$ ve üstü öderseniz ise şu oyunlar da paketinize dahil oluyor;

Gravity Ghost 
Sunset



Ayrıca bu oyunların soundtrack albümleri de sizin oluyor. Ödediğiniz miktarı dilediğiniz gibi Humble Bundle’a bağış, firmalara yardım ya da Girls Game Makes kuruluşuna yardım olarak dağıtabiliyorsunuz. Bu paketi destekleyen bir diğer oluşum ise Girls Game Makes. Bu oluşum Kaliforniya'da Learn District adında bağımsız bir oyun şirketi tarafından kız çocuklarına oyun yapmayı öğretmeyi amaçlayan bir proje. Bu proje orta okul ve lise grubundaki kız çocuklarına oyun yapmalarını sağlayacak imkanları sunuyor. Büyüyen bir iş kolu olan oyun geliştiriciliğinde çalışan bayanların oranı %15 kadar. Bu projenin amacı henüz eğitim çağındaki kızları oyun geliştiriciliğine yöneltmek ve bu güzel iş kolunda çok sesliliği sağlamak. Girls Game Makes bu hafta geçerli olan bu Humble Bundle paketini destekliyor ve yardımlarınızı bekliyor.



Oyunların kızların ilgisini çekeceği ortada. Hepsine direkt olarak Kız Oyunları diyemeyiz ama herkesin ilgisini çekeceğinden de şüphemiz yok. Zaten Humble Bundle genelde paketlerini özenle seçtiği oyunlar ile dolduruyor. İlk gününden beri de oyuncuların güvenini kazanmış durumda. Geç olmadan bu paketi almanızı öneriyoruz.  Özellikle kız oyuncuların bilgisayar başında oyun oynamaya daha fazla ısınmaları adına kaçmayacak bir paket. Girls Game Makes projesine destek olmak da artısı olacaktır. Oyuncu kızların kendilerine hitap eden başka oyunlar oynaması adına, onları Türkiye’deki Oyun Gemisi http://www.oyungemisi.com/kiz-oyunlari/ gibi oyun portallarından birine  alabiliriz. Herkese iyi oyunlar dileriz.
<< Önceki Haber Humble Bundle’dan Kız Kahramanlar Oyun Paketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER