Hürriyet protestocusu AKP'li vekil bedelli kahramanıymış

Hürriyet gazetesine düzenlenen baskında gruba konuşan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın ifadeleri dikkat çekti.

Hürriyet protestocusu AKP'li vekil bedelli kahramanıymış

Hürriyet gazetesine düzenlenen baskında gruba konuşan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın ifadeleri dikkat çekti. “1 Kasım'da sonra defolup gidecekler!” tehdidi savuran Boynukalın, seçimlerde sonuç ne çıkarsa çıksın Erdoğan'ı başkan yaptıracaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ‘400 vekil' hatırlatmasını yayınlayan Hürriyet'e bu haberi bahane ederek saldıran gruba seslenen Boynukalın'ın ‘1 Kasım'da seçim sonucu ne olursa olsun seni başkan yaptıracağız' ifadelerini kullanması ise tezat oluşturdu. Tehdit üstüne tehditler yağdıran Boşnukalın, “Her şeyi Cumhurbaşkanı, başkan olamadığından dolayı yapıyor diyorlar. Biz de şunu söylüyoruz. 1 Kasım'daki seçimden sonra ne çıkarsa çıksın, seni başkan yaptıracağız, seni başkan yaptıracağız, seni başkan yaptıracağız.” dedi.

ASLERE GİTMEMİŞ, 18 BİN LİRA BEDEL ÖDEMİŞ

Bu arada Hürriyet baskınında şehitler ve vatan sevdası üzerine konuşma yapan Boynukalın'ın askere gitmediği ve bedelli olarak bu görevini yerine getirdiği belirtildi. Karşı'nın haberine göre, 1987 doğumlu olan AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın Mamak askerlik şubesine 9 Şubat 2015'te başvurarak 18 bin TL karşılığında askerliğini bedelli yapmış.

DİKKAT ÇEKEN ÖCALAN TWEETLERİ

Hürriyet baskınında vatan,millet nutku atan ancak askerliğini bile bedelli olarak yapan Boynukalın'ın geçmişte PKK lideri Öcalan ile ilgili attığı tweetler dikkat çekti.

Öcalan'ın sözleri ile duygulandığını söyleyen Boynukalın, Öcalan kadar ilkeli olun mesajı veriyor.








<< Önceki Haber Hürriyet protestocusu AKP'li vekil bedelli kahramanıymış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER