Hüsnü Özkara: Amacımız Trabzonspor'umuza oyuncu yetiştirmek

Hüsnü Özkara: Amacımız Trabzonspor'umuza oyuncu yetiştirmek

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, geçen günlerde göreve getirdiği yeni teknik direktör Hüsnü Özkara ve yardımcı antrenör Metin Bak ile sözleşme imzaladı.

Tecrübeli hoca Özkara, Başkan Bekir Aktürk'ün de katılımıyla kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Bekir Aktürk, burada yaptığı konuşmada, "Hüsnü hocamız zaten Trabzonlu, Trabzonsporlu. Biz onlarla büyüdük. Sonuç olarak noksanlığımız vardı. Sağ olsun hocamıza 'ihtiyacımız var' dediğimizde hiç soru sormadan 'biz zaten bu kulüp içerisindeyiz' dedi ve geldi. İnşallah iyi sonuçlar alacağız. Amacımız kesinlikle başarı. Yönetim olarak seçildiğimiz gün ortak görüşümüz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmekti bu amaçla devam edeceğiz. En büyük hedefimiz 1. Lig'de bunu sürekli hale getirmektir." ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara da hedeflerinin, 'gözbebeğimiz' dediği Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek olduğunu söyledi. Trabzonspor konu olduktan sonra gerisinin teferruat olduğunu kaydeden Özkara, "Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bir haftadır takımla çalışıyorum olağanüstü oyuncu kitlesi var. Son derece mutluyum yetenekli oyuncularımız var. Bu takım proje takımı. Bizim amacımız Trabzonspor'umuza, göz bebeğimize oyuncu yetiştirmek. Lig kategorisi de önemli tabi. Trabzon'da yetişen genç oyuncuları, Türkiye'nin ve dünyanın geleceği gördüğümüz oyuncuları, burada değerlendirip yukarıya verebilmek." dedi.

Takımla çalıştığı 5 gün boyuncu müthiş bir birliktelik ve inanç gördüğünü dile getiren deneyimli hoca, cumartesi günü oynayacakları Alanyaspor maçında bu ruhu sahaya yansıtmak istediklerini sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hüsnü Özkara: Amacımız Trabzonspor'umuza oyuncu yetiştirmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER