Huzur toplantısında muhtarlara 'dolandırıcılık' olayları anlatıldı


Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, toplum-polis ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş yönünden mahallelerin sorunlarına yönelik huzur toplantısı düzenledi.

Kırşehir Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, mahallelerin güvenlik ve asayiş yönünden genel durumu değerlendirildi. İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, son zamanlarda ülke gündeminde olan 'iletişim araçlarıyla dolandırıcılık' olayları ele alındı. Kırşehirli vatandaşların mağdur olmamaları yönünde mahalle muhtarları bilgilendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Toplantıda, muhtarlarımızın mahallelerinde şüphelendikleri şahısları ve olumsuz durumları geciktirmeden 155 Polis İmdat hattına bildirmeleri talep edildi. Suçların işlenmeden önce önüne geçilmesi ve suçla mücadele konusunda nelerin katkı sağlayacağı hatırlatıldı. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve huzurlu bir Kırşehir için önleyici polislik hizmetlerine yönelik çalışmalarımız devam edecektir." denildi. CİHAN
<< Önceki Haber Huzur toplantısında muhtarlara 'dolandırıcılık' olayları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER