Huzurevi sakinleri çalışmalarını sergiledi


Antalya Manavgat Belediyesi Huzurevi'nde kalan 18 yaşlı, bir yıllık resim, seramik, taş boyama, ebru, el örgüsü ve ahşap boyama çalışmalarını Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görücüye çıkardı.

Yaşlıların 500'ün üzerindeki çalışma sergisinin AKM'deki açılışını Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İ. Ethem Sungur, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Huzurevi Müdürü Rahmiye Demirtaş, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve huzuevi sakinleri ile birlikte açtı.

Kaymakam Nazmi Günlü de bu sergide öğrenmenin yaşının olmadığının bir kere daha görüldüğünü söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, törende yaptığı konuşmada, huzurevinin Manavgat'ta 2014 yılında hizmete girdiğini ve bir yıl gibi kısa sürede 2 bin 500 kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Bir gün herkesin yaşlanacağını hatırlatan Sözen, her zaman toplumun mihenk taşı olan yaşlılara sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Huzurevi sakinleri, katkılarından ötürü Başkan Sözen'e bir buket çiçek ile ebrudan yaptıkları Türk bayrağını hediye etti. Kaymakam Günlü de törende huzurevinde okuma yazma öğrenen 3 yaşlı kadına okur yazarlık belgelerini takdim ederek ellerini öptü. CİHAN
<< Önceki Haber Huzurevi sakinleri çalışmalarını sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER