Huzurevine yapılan yeni tesis hizmete girdi


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Kaplıkaya'daki huzurevinde kalan yaşlıların gelen misafirlerini ağırlamaları ve kafeterya imkanlarından yararlanmaları için yapılan tesisin açılışına huzurevi sakinleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi karşılarında gören yaşlıların övgülerini dile getirmesi, renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Recep Altepe, huzurevinde kalan ve yaşça büyük olan kişilerin vakitlerini en güzel şekilde geçirmeleri ve mutlu olmaları için faaliyet gösterdiklerini kaydederek, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaplıkaya Huzurevi'nin Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli kurumlarından biri olduğunu, burada kaliteyi yakalamak için gerekli her türlü yatırımı yaptıklarını belirten BAltepe, "Gününüzün güzel geçmesi için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz faaliyet gösteriyoruz. Rahatsız olanları tedavi edip, sağlıklı olanların güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Hedefimiz birçok dalda olduğu gibi sosyal işlerde de kaliteyi yakalayarak Bursa'yı öne çıkarmak. Yapılan tesis de hedeflerimize ayrı bir güzellik kattı. Ben inanıyorum ki bu tesis, sizlerin günlük hayatına da renk katacak. Burada etkinlikler, hoş buluşmalar olacak. Biz gücümüzün yettiği ölçüde eksikliklerinizi tamamlayacağız. Kafeteryamız hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Altepe, mekanın aynı anda 300 kişinin faydalanabileceği şekilde 200 metrekarelik alana inşa edildiğini sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Huzurevine yapılan yeni tesis hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER