İBB, AVM otoparkını kapattı


İSTANBUL (CİHAN)- Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkı, sabah saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı zabıta ekipleri tarafından kapatıldı. İBB yetkilileri, otoparkın 'kamuya ait bir taşma olup olmadığının net olarak tespiti' için kapatıldığı belirtti.

İBB'ye bağlı zabıta ekipleri sabah saatlerinde Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezine gelerek otopark girişlerini çekici araçlarıyla kapattı. Otopark girişlerinde bekleyen zabıta ekipleri araçların otoparka girişlerini engelledi. Yetkililer AVM'nin ziyaretçilere açık olduğunu belirterek, kapatma işlemi için herhangi bir gerekçe belirtilmediğini ve konuyla ilgili temasların devam ettiğini söyledi. İBB ise konuya ilişkin olarak 'kamuya ait bir taşma olup olmadığının net olarak tespiti' yapıldığını açıkladı.

AVM'de ofisi olduğunu söyleyen avukat Bülent Ernas, aracıyla içeri giremeyince zabıta ekipleri ile görüşmek istedi. Zabıta ekipleriyle kısa süre görüşen Ernas, "Bu anayasal çalışma hürriyetini engellemektir. Belediye kendi işlemleri nedeniyle burada çalışan onca kişinin çalışma hürriyetini engellemektedir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber İBB, AVM otoparkını kapattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER