İdmana çıkmadı!

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 29. hafta maçında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı lacivertli ekipte kadro dışı bırakılan Caner Erkin ise antrenmana çıkmadı.

İdmana çıkmadı!

Süper Lig'in 26. haftasında oynanması gerekirken yaşanan terör olayları sonrasında güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray maçında dün 0 - 0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan kaybeden Fenerbahçe, 29. hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Sarı lacivertli ekipte, Galatasaray maçının ilk 11'inde isminin olmadığını öğrendiği anda maç toplantısını terk eden ve ardından da Teknik Direktör Vitor Pereira ile tartıştığı için kadro dışı bırakılan Caner Erkin, bugün yapılan antrenmana da çıkmadı.

Fenerbahçe, 17 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. 

Galatasaray maçında görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sonuçlandı.

Bu arada sakatlıkları bulunan Raul Meireles özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Lazar Markovic de kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.

Sarı lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenman saat 11.00’de başlayacak.

CİHAN
<< Önceki Haber İdmana çıkmadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER