İDO seferleri iptal etti, Marmaray bozuldu, İstanbullular kabusu yaşadı!

İDO'nun olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal ettiği seferlere bozulan Marmaray da eklenince İstanbullular yollarda mahsur kaldı.

samanyoluhaber.com

İSTANBULLULARA SABAH ŞOKU!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul’da İDO’nun tüm iç hat seferleri saat 09:00’a kadar iptal edildi.  

İDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamada, ” Hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerimiz iptal edilmiştir.” denildi. 

Ayrıca İDO’nun 20-09-2016 07:10 Bostanci-Kartal/Yalova Deniz Otobüsü 20-09-2016 07:45 Bandirma – Yenikapi – Bostanci Deniz Otobüsü seferleri de hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi” denildi.  Saat 09:00 itibariyle İDO’nun hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen iç hat seferleri yeniden yapılmaya başlandı.

MARMARAY’DA DA AKSAKLIK

Marmaray’da da sabah saatlerinde teknik bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle Ayrılıkçeşmesi-Yenikapı hattı kapatıldı. Seferler Yenikapı -Ayrılıkçeşmesi hattı üzerinden yapılıyor. Yenikapı’dan kalkan tren, yolcularını Sirkeci istasyonunda bırakarak yeniden Yenikapı’ya dönüyor. Ayrılıkçeşmesi’nden kalkan tren de yine aynı hat üzerinden gelerek Sirkeci istasyonunda yolcularını bırakıyor. Bu nedenle Sirkeci istasyonunda yoğunluk yaşanıyor. Tren seferlerinin yapılan duyurularla 17 dakikada gerçekleştiği bildiriliyor.  Gecikmeler nedeniyle Marmaray’da yolcu yoğunluğu oluştu.

TRAFİKTEKİ YOĞUNLUK SÜRÜCÜLERİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Aksayan deniz ulaşımı ve Marmaray seferlerinin üzerine bir de trafik eklenince İstanbul’da adeta hayat durma noktasına geldi. Özellikle Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya geçişlerde TEM ve D-100 karayolunun Kozyatağı mevkiinde trafik durma noktasına geldi. Sürücüler uzun süre bulundukları noktada beklemek zorunda kaldı.
<< Önceki Haber İDO seferleri iptal etti, Marmaray bozuldu, İstanbullular... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER