İfade özgürlüğüne bir engel daha

İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin sohbetlerinin yayınlandığı herkul.org sitesine erişim yasağı getirdi.

İfade özgürlüğüne bir engel daha

Dün akşam saatlerinde siteye girenler, “Bu internet sitesi hakkında İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği'nin 11.02.2016 tarih ve 2016/1193 sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır.” yazısıyla karşılaştı.

Yasakla ilgili Twitter hesabından tepki gösteren Herkul.org editörü Osman Şimşek, “Mahkeme kararıyla sitemize erişim engellenmiş. Kalplerimiz arasındaki köprüleri yıkamayacağınıza göre... Allah Kerim! Bu asırda hem de bunca hakka tercüman olmaya adanmış ruh ve onlarca yol varken. Kötülük hanelerine bir çizik daha.” ifadelerini kullandı.

Sitede, Gülen'in sohbetlerinin yanı sıra ‘Ortak Hatim, Hadis Atlası, Kırık Testi, Kur'an İklimi, Bamteli, Herkul Nağme, Dua Ufku, Cuma Hutbesi, Ortak Dua, Cevşen-i Kebir, El Kulubu'd-Daria' gibi bölümler bulunuyor.


You Tube ve Facebook hesaplarına nasıl ulaşılabilir?


herkul.org sitesinin yöneticileri ise Twitter'dan yaptığı açıklamada Youtube ve Facebook hesaplarına nasıl ulaşılabileceği açıklandı.

https://www.youtube.com/channel/UCiAv2GTh72OdtlNzptHocsw

https://www.facebook.com/HerkulNagme





<< Önceki Haber İfade özgürlüğüne bir engel daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER