IFLC, ABD Temsilciler Meclisi tarafından resmen tanındı

Dünya barışına katkı sunmak için yola çıkan International Festival of Language and Culture (IFLC) ABD Temsilciler Meclisi tarafından resmen tanındı.

IFLC, ABD Temsilciler Meclisi tarafından resmen tanındı

ABD Temsilciler Meclisi'ne IFLC damgasını vurdu. Bugün ABD Temsilciler Meclisi'nde California Milletvekili Mr. Juan Vargas tarafından Meclis kürsüsünde okunan bildiride, IFLC'nin bütün dünya tarafından çok kültürlülük ve dünya barışı açısından desteklenmesi gerektiğine vurgu yapıldı.



Çeşitli ülkeden gelen 124 öğrencinin kendi kültürlerini tanıtma imkanı bulduğunu hatırlatan California Milletvekili Mr. Vargas, Meclis'te yaptığı konuşmada, evrensel değerler ve insani ortak değerleri dünyaya yayma adına IFLC öğrencilerinin birlikte hareket etmesinin manidar olduğunu ifade ederek öğrencileri bu konuda tebrik etti.



IFLC'nin dünyanın sayılı büyük organizasyonlardan biri olduğuna dikkat çeken vekil,  festivalin 160 farklı ülkeden katılımcılarla bir çok ülkede yapıldığını ve bu etkinliklere de Washington'un ikinci kez ev sahipliği yapacağını söyledi.
<< Önceki Haber IFLC, ABD Temsilciler Meclisi tarafından resmen tanındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER