İftarlık Gazoz filmi 27 Ocak'ta seyircilerle buluşuyor


Yılın merakla beklenen filmi 'İftarlık Gazoz', 27 Ocak'ta bir ilke imza atarak 7 bölgede ve 32 ilde aynı anda seyirciyle buluşuyor.

29 Ocak'taki vizyondan önce seyirciyle buluşacak filmin biletleri de 20 Ocak 2016 Çarşamba günü öğle saat 12.00'de aynı anda 'cinemaximum.com.tr' ve filmin gösterime gireceği illerdeki sinema gişelerinde satışa çıkartılacak.

Başrolünde Cem Yılmaz'ın oynadığı, Yüksel Aksu'nun son filmi 'İftarlık Gazoz', bir ilke imza atarak vizyondan iki gün önce, Türkiye'nin dört bir tarafında, aynı anda, izleyicilerle buluşuyor. Filim İstanbul'la birlikte 27 Ocak Çarşamba günü, 7 bölgede, 32 ilde, saat 21:00'de seyircilerle buluşuyor. Filmin fragmanı yayımlandığı ilk iki günde 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti. 29 Ocak'ta vizyona girecek filim, koca bir kasabanın birlikte gülüp, birlikte eğlendikleri, sevinçlerinde ve hüzünlerinde ortak oldukları, yazlık sinemaların eğlencesini, hep beraber camiden çıkıp birlikte maç seyretmenin keyfini, geçmişi ve bugünü aynı potada buluşturuyor.

80 öncesi yılların ülkeyi sarsan siyasi etkilerinin gölgesinde, sıcak bir Anadolu kasabasında yaşananları, tadına doyulmayacak bir usta-çırak ilişkisini merkeze alarak çırak Adem'in (Berat Efe Parlar) gözünden anlatan filmde, Adem'in ustası Gazoz Ustası Cibar Kemal rolünde ünlü oyuncu Cem Yılmaz var.

Filmin yapımcıları Muzaffer Yıldırım ile Elif Dağdeviren "Beraber olmayı, beraber seyretmeyi, beraber hareket etmeyi özlediğimiz bu günlerde İFTARLIK GAZOZ'u tüm Türkiye'de aynı anda seyredecek olmak, filmin kendisi kadar içimizi ısıtan bir heyecan veriyor. Anadolu kendine ait filmiyle buluşurken, biz de tüm Türkiye ile buluşmuş olacağız. Üstelik filmin her ildeki gösteriminden önce, izleyicilere küçük de bir sürprizi olacak" dediler.
CİHAN
<< Önceki Haber İftarlık Gazoz filmi 27 Ocak'ta seyircilerle buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER